Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Nekem is m1 mi lesz csak ne legyen beteg ☺️
Na voltál orvosnál? ☺️
#2es vagyok
3ra megyek, mar tiszta idegroncs vagyok🫣
#2es vagyok
Meglepetesemre nem huvelyi uh volt hanem hasi, igy nem lehetett annyira jol latni, de jo helyen van es nincs szicta sem😊 5-6 hetes, ugyhogy valoszinuleg hiaba 20-n volt ovu, nagy esellyel kesobb repedt meg es fogant meg. A dokim nagyon bizakodo volt, ugyhogy probalok nem aggodni. 10 nap mulva kontroll es akkor lesz alaposabb vizsgalat is
“szabályos 9 mm-es petezsák, benne embryonális elemek sejthetők”
#2es vagyok
Bocsanat, ide elfelejtettem irni🫣
Tegnap voltam orvosnal, meg mindig kisebb, mint kellene, de 7 hetes vagyok, van szivpulzalas, szivveres, egy élmény volt latni es hallani🥰
3 het mulvara kaptam időpontot saját dokimhoz, de jovo het vegen elmegyek meg 1 uh-ra mashova, hogy lassam szépen fejlodik-e, meg hatha utna jobban birom a maradek idot🙈
Te hogy vagy Kérdező? 😊
De jó örülök hogy minden rendben van 🥰 Magánba jársz ?
Most már hasi uh-t csinált neked?
Velem is minden ok. Kedden megyek a genetikaira☺️ Már nagyon várom 🥰 addiga már 13 hetes lesz a kismanó🥰
Most huvelyit csinalt, kiderult, hogy hatrahajlo mehem van.
Igen, maganba jarok most is😊 en igy nyugodtabb vagyok, de az orvosom a korhazba is dolgozik🤞
Kivancsi leszek a jovo heti uh-ra is. Amugy iszonyatosan rosszul vagyok mar tobb mint 1 hete, kuzdok az eletben maradasert🫣bar doki szerint ez jo jel, dolgoznak a hormonok
Nagyon rohan az ido😊 majd irj, hogy mi volt genetikain😊 ha nem szegyenlos talan meg ki is derul ki van a pocakban😊
A kisfiaddal nem vették észre a méhed?
Hát igen a magánban jobban meg vizsgálják az embert azért járok én is oda . Nem olcsó de inkább kifizetem a normális vizsgálatot. Nekem is dolgozik kórházban is az orvosom
Melyik megyében jársz dokihoz? Ott milyenek a kórházak?
Hát reménykedek már nagyon kíváncsi vagyok a nemére☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!