Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
#2es vagyok
Nálatok a kislány mikor mutatta meg magát?
Nálunk a kisfiam mar a 12.hetin 60%ra mondták, hogy kisfiú🙈
Nagyon gondolkozok, szükséges-e a teszt, de majd kifaggatom a dokit is hó közepén😊
#2es vagyok
Akartam még írni, hogy a citromos víz nagyon jo dolog ilyenkor😊
Nekem 19 hetesen mutatta meg magát :D Hát majd mi is meg beszéljük vele .
Múltkor limonádét ittam az nagyon jól esett.
Érdekes most semmi édeset nem tudok meg enni minden bajom van ha édeset eszem
#2es vagyok
En most édeset eszek sossal😅 amikor tudok enni jöhet bármi, csak halisten kicsi az evesi intervallum amikor jol is esik😁
Kisfiamnal nem kívántam en se, vele sos, savanyú, hús, teszta es gyümölcs😁
#2es vagyok
Nagyon kíváncsi vagyok😊
Bár először jó lenne tudni hogy jo helyen van-e a babóca❤️
8 hetes vagyok most :) nekem egész nap alvás és émelygés van, de hálisten nem hányok. Én a sós dolgokat kívánom nagyon, amikor bírok éppen enni 😃 Ezek alapján fiúra tippelek amúgy, de persze lesz, ami lesz :)
Én magánban voltam vizsgálaton, nekem az orvos ott azt mondta, hogy feleslegesnek tartja a fizetős genetikai vizsgálatokat. Mi előtte terveztük, hogy csináltatunk prenát, de nekem a szakorvos eléggé meggyőző volt, tapasztaltnak tűnt a témában, így csak a sima kötelezőkre megyek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!