Április elején tesztelők vannak? 🥰
Ma vagyok 10+1. Eddig ez a legrosszabb nap. Fáradtság, émelygés, se kaja se víz nem maradt még bennem, talán az esti pirítóst sikerül benntartani. Fejem is fáj. Az utóbbi napokban javult a helyzet de a mait nehezen bírom, pihenni nem tudok a 2éves miatt, max ha ő alszik akkor alszok vele én is. Reménykedem, hogy hamarosan elmúlik az a rosszullétesdi.
BB
Én szinte tünetmentes vagyok. Enyhe mellérzékenység időnként még van, illetve csak nyomásra. Néha nagyon éhes tudok lenni, puffadás még van egy minimális. Néha még jelentkezik szagérzékenyég. Hányinger volt, de elviselhető, mostanra az is elmúlt. Ma vagyok 10+3.
Szokott feszülni alul a hasam. Ezt jó jelnek veszem. Sztem olyankor nyúlnak a méhtartó szalagok.
06.02-án megyek a 12. hetes genetikai uh-ra. Remélem, minden rendben lesz. Azért még nagyon félek. De ahogy csökken a kockázat, úgy csökken nálam is az emiatt való aggódás.
154.
Majd írj, hogy mi volt!
Többiek, akik májusra nem várták? 😅
154.
Május 25-én megyek terhességmegállapításra. Jelenleg 6+6 napos várandós vagyok. Állandó émelygés, fáradság, étvágytalanság, mellérzékenység jellemzi napjaimat. Néha apróbb görcsöket érzek, de egyéb panasz szerencsére nincs.
Juhú! Halkan gratulálok.🙂
154.
Sziasztok lányok.
15ös válaszoló vagyok akinek akkor kémiaival zárult a terhessége :(
Ma pozitiv lett újra a tesztem,nagyon bizom benne,hogy minden rendben lesz és velünk marad.
Többiek, ti hogy vagytok?
Jaj, nagyon szorítok! Pénteken megyek a 12. heti genetikai uh-ra. Nagyon félek. 3 hete voltam legutóbb. Ha most minden rendben lesz, akkor talán megnyugszom. De nagyon nehéz. Jó lenne mostmár élvezni is a terhességet és örülni neki, nem parázni.
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!