Április elején tesztelők vannak? 🥰
Enyhe hányinger, ha éhes vagyok. Ha ettem, utána, puffadás, enyhe mellfájdalom. Múlt héten ingerlékeny voltam meg fáradt, ezek mostanra elmúltak. A többi tunet sem annyira intenzív már, de ez akkor is így van, ha minden rendben. Ebből nem indulok ki. A másik, hogy szedem a progit. Gondolom, az is okoz tüneteket. Arra szoktam gondolni, legutóbb minden rendben volt.
154.
Te hogy érzed magad?
154 írj majd mindekeppen.
Én vettem angelsounds szivhang figyelot. Irtak, hogy 14-16 héttől érdemes de ha valami szerencsés és ügyes előbb is megtalálja.
Nekem ma 9+6 meglett, fel is vettem hangfelvetelre. Olyan szépen ver neki. Olyan megnyugtató 🥰
K
Jaj, de jó! Nagyon örülök nektek! Sok egészséget kívánok továbbra is!😊
154.
Sziasztok. Úgy néz ki nem őt hallottam. Saját utoeret sikerült meg találnom.
Tegnap pecsetelni kezdtem, bementunk a korhazba. 10 hetet töltöttem tegnap de a babám meghalt két hete. Legkésőbb jovohet műtét 😭
K
Jaj, Istenem!!! Neeeee!!!😥
Nagyon sajnálom!!! Sok erőt kívánok nektek!!! 😥🖤
154.
Nagyon nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást! 🖤🖤 hogy vagy? 😢
F
Koszonom a kérdést. Nagyon össze vagyunk zuhanva mindketten. Felváltva, hol szinkronban sírunk. Szörnyű ez a fájdalom, ez az űr..
K
Sajnos együttérzek... tavaly kétszer is megéltük. Azóta is nehéz.
Gondolok rátok! Mielőbbi vigasztalódást kívánok!
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!