Április elején tesztelők vannak? 🥰
Igen, ez már pozi lh teszt.
154: igen, úgy tudom naponta 1 mm a normális növekedés.
K
Voltam orvosnal. 6+5, minden a legnagyobb rendben van, 7,6 mm CRL és tokeletes szivhang 😍
K
7+1 mindenkeppen. Márcsak az elintézendő vizsgálatok miatt is célszerűbb
K
Nagyon örülök nektek K!😊
Én sem tudnék várni...😅
154.
Mármint a vizsgálattal. Mennék én is a 7+1-nél.
154.
Sziasztok!
Tegnap elmentem orvoshoz, mert nap közben nagyon kevés rózsaszínes folyásom volt, de csak WC papíron látszott.
Szabályos petezsákot, embrió árnyékot látott, ami 2,9 mm. Azt mondta, pont az a határ, hogy még nincs szívhang. Fejlődés van, kérdés, elég lesz-e. Adott beutalót hcg vérvételre, mert mondtam, hogy 6án az is volt, lesz mihez hasonlítani. Sajnos kisebb is a terhesség meg 6 nap alatt sem annyit nőtt, de a remény hal meg utoljára!!! Hétfőn megyek kontrollra, addigra kell lennie szívhangnak.😔
154.
6 nap alatt 10 mm petezsák, szikhólyag után 2,9 mm embrió jelenthet megfelelő fejlődési ütemet?🥺
154.
Szia. Nagyon valószínű hogy később fogant.
Méretekhez nem tudok sajna hozzászólni :(
Nekem 5+4(hétfő) volt egy 7,8 mm üres petezsák
Utána héten szerdán már egy 7,6 mm embrió
Szóval még magamhoz sem tudlak hasonlítani hogy esetleg jó lehet e vagy sem :(
Én holnap megyek maganba. Az sztk doki le akarja állítani a progit 7+5, tehát már csak a mai adag van ráadásul teljesen elhagyni és nem leépítéssel. Inkább kerek egy másod véleményt mert ez nekem fura nagyon. 12 hét után szokták elhagyni és leépítéssel.
Főleg úgy hogy a kórházban mikor benn voltam mondták hogy majd az sztkban írnak még fel mert fog kelleni.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!