Április 21-en voltam együtt a párommal. Rá egy hétre megjött. Rendes menstruáció. Majd úgy gondoltuk ,hogy mégis várunk egy picit a babával így elkezdtem szedni a Dianielle fogamzásgátlót. Mi a baj?
Azonban most az egy hetes szünetben csak barnázok. 2 év után kezdtem el újra.
Ma reggel negatív a teszt.
Baba lehet vagy a gyógyszerrel van baj?
A gyógyszer alatti időben ő kiküldetése volt így nem voltunk együtt a 3 hétben.
Nekem anno, amikor szedtem, akkor volt olyan hónap, hogy semmi sem volt, vagy csak egy napig véreztem. Szaladtam is azonnal az orvoshoz, aki akkor felvilágosított, hogy ilyenkor annyira elvékonyodik a méhnyálkahártya, hogy van, hogy nincs mit ledobnia magáról, vagy annyira kevés, ami ürülne, hogy mire kijön belőled vérzés formában, addigra elkezd megalvadni és ezért lesz barnás színű.
Természetes gyógyszer mellett, hogy kevés és nem élénk színű vér távozik. Csak ezt gyakran nem mondják el a nőknek az orvosok.
1-es voltam
Az utolsó menstruációd egy héttel azután kezdődött, hogy utoljára együtt voltatok a pároddal. Azóta szeded is a fogamzásgátlót és nem voltál senkivel, tehát esélytelen, hogy terhes legyél.
Ha véletlenül az lennél, mert mégis együtt voltál a pároddal/mással, mellette nem szedted rendesen a gyógyszert, akkor is a teszt már mutatná a pozitívat.
Nem vagy terhes, nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!