Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kb 3 éve szedek fogamzásgátlót ( Taisa ) eddig nem volt semmi baj, de most azt vettem észre hogy gyengébb a gyógyszer szünet alatt a vèrzès, kevesebv van. Eddig mindig úgy volt hogy az első 2 nap elèg sok volt de most nem. Lehet ez terhesség jele esetleg? Vagy normális ? Köszi a normális válszokat

2021. dec. 15. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális. Ez csak megvonásos vérzés a szünetben, a mennyisége nem mérvadó.
2021. dec. 15. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak a gyógyszer hatása. Nálam is volt, hogy alig pár csepp vér volt, aztán a következő levélnél rendesen volt.:) nyugi nem vagy terhes!
2021. dec. 15. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂
2021. dec. 15. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:

ez gyógyszer mellett normális. egy ismerősömnek 7ev gyógyszerezés után már elég volt egy tisztasági betét is a mensihez...

én abbahagytam a bogyót amikor kezdett csökkenni a mennyiség, doki javaslatára. igaz, ő először másik gyógyszert akart javasolni, de inkább letettem

2021. dec. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!