Menstruacio kimaradás Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A páromaal babát szeretnénk 4hónapja probalkozunk a novemberim ki maradt sokszor csalodtam a tesztelesek során félek most is csalodni fogok
De leirok parat mit tapasztalok derek fájás tompa szurkalodas a méhemben a melbimbóm be sotetedett es fáradékony vagyok
2021. dec. 2. 15:01
1/14 A kérdező kommentje:
Cigitől émelygek hányingerem van és a fejem is fájdogál
2021. dec. 2. 15:02
2/14 anonim válasza:
Sanszos hogy terhes vagy. Vegyél tesztet.
3/14 A kérdező kommentje:
Semmi jele hogy meg akarna jönni a mellem sem feszul nemis fáj mind menstruacio elott szokott
2021. dec. 2. 15:03
4/14 anonim válasza:
Ha késik, akkor tesztelj.
Ilyen korán még nincsenek terhestünetek, amit érzel, az bármi mástól is lehet.
5/14 anonim válasza:
Ha nem tesztelsz mert félsz a csalódástól, attól nem leszel terhesebb...
Tesztelj.
6/14 A kérdező kommentje:
2es voltam mar ugy h nemjott meg egyik honapba aztán a masik honap elejen meg jott de elitte ereztem h megfog jonni mindjart a mellfeszulesbol de most semm8
2021. dec. 2. 15:04
7/14 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Itt azt írtad tesztelni fogsz. Akkor most mi a kérdés lényege? Ott is kaptál választ szerintem.
8/14 A kérdező kommentje:
Rendben teszelni fogok holnap reggel!
Már most ha baby volna a dologban biztosan ki mutatja a teszt
2021. dec. 2. 15:11
10/14 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj minél hamarabb, és a cigit is elhagyhatnád…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!