Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, ami miatt mindig ugyanakkor jon meg, mult hónapban megis kimaradt. Azota volt feherfolyasom, most meg valami lett reggelre, ami szerintem pecsételő vérzés. Eloszor 1-2 csepp ver, most meg ilyen barnás folyás. Megjonnie meg tobb, mint egy het mulva kene.2019. dec. 25. 13:56
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a választ :) kb 3 hete teszteltem, akkor meg negativ volt, de anya is mondta, hogy az elso tesztje neki is negativ volt hugommal.
2019. dec. 25. 15:23
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy gyenge már a gyógyszer. Hozzá szoktál esetleg és gyengült a hatása! Ismételd meg a tesztet. Ha negatív fordulj orvoshoz, ha pozitív akkor pláne 😃
1# voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Tobb, mint harom eve szedem, szóval van esely, hogy gyengült
2019. dec. 25. 16:19
5/5 anonim válasza:
Akár most is csinálhatsz ha van otthon teszted 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!