Kiara219 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szóval még augusztus 17én voltam a barátommal, nem volt aktus csak dörzsölte a nemiszervét az enyémnek, óvszer nélkül, de nem rakta be. Utána pár napra megjött a menstrucióm, sokkal erősebb volt mint szokott és 5 napig tartott. Szeptemberben is megjött amikor kellett de nagyon gyengén és kb 3 napig októberben pedig kimaradt és azóta sem jött meg. Vannak tünetek pl fejfájás és néha csak úgy fáj a hasam mintha meg akarna jönni de mégsem, meg nincs is olyan érzésem hogy megjön. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes és csak a túlzott stress okozza vagy valami ilyesmi.2018. nov. 8. 19:43
2/10 A kérdező kommentje:
A barátom nem élvezett el és nem is csináltuk olyan sokáig
2018. nov. 8. 19:48
4/10 anonim válasza:
Uramatyám. Mi lenne ha először felnőnél mielőtt szexuális életet élsz??
Borzalmas milyen kérdéseket írtok ki napi szinten. Nem tudom hogy a hozzád hasonlóak és te is hol tartjátok az eszeteket, már ne haragudj.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oktást de elég idős vagyok már hozzá 20 évesen. Csak nem vagyok még tapasztalt és ezért kérdezem. Fel sem merült bennem ez a kérdés csak most a menstruációm miatt, és az hogy néha fáj a hasam. Valószínű hogy bután hangzik, lehet az is, de nem érdekel. Csak már sikerült rástresszelnem erre a témára és érdekelt más véleménye.
2018. nov. 8. 20:13
6/10 anonim válasza:
Inkább tagadtad volna le a korodat,nem még hangoztatod hogy 20 éves vagy és érett!
Kb egy 15 évestől még elfogadottabb lenne egy ilyen kérdés...
Teszt nem jutott még eszedbe hogy csinálni kéne?
7/10 anonim válasza:
Nyugi, ettől nem lehet teherbe esni.
8/10 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, viszont érdemes lenne orvost keresni. Valamint, ha ennyire bizonytalan vagy, akkor vegyél egy tesztet.
9/10 anonim válasza:
Atya ég!! Ha csak a szentlélek meg nem szállt!! Mitől lennél terhes ha meg sem du.ott??
10/10 anonim válasza:
Túl vagy már az első menstruációdon, tehát mindig teherbe eshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!