Lehetek terhes?
Évek óta szedek fogamzásgátlót, soha semmilyen panaszom nem volt, mindig rendesen, időben szedtem.
A legutóbbi 2 alkalommal is megjött a megvonásos időszakban, de gyengébb volt, mint eddig.
A fogamzásgátló mellett egyébként a megszakításos módszert is alkalmazzuk a párommal.
Elég stresszes időszak van mögöttem, lehet hogy ez áll a gyengébb vérzés hàtterében?
Terhesség kizárva?
Te is tudod, hogy soha sem kizárható.
Így viszont megszakítással tényleg 0-hoz közelít az esélye. A stressz, de akár a fogamzásgátló mellékhatása is lehet a gyenge vérzés.
Igazából eddig fel sem merült bennem a terhesség lehetősége, de 1-2 napja erősebben érzem az illatokat. Illetve a folyásom kicsit krémesebb állagú a megszokottnál.
Azt kihagytam, hogy a párom külföldön dolgozik, az utolsó együttlét óta egyszer már megjött (csak gyengébben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!