Április elején tesztelők vannak? 🥰
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál.
Állítólag minden rendben...😌
Volt szívhang, nőtt is.
10+1 lennék, 2 hete 7+4-nek mérték, mai méretek alapján 9+2.
De más gép, más orvos.🤷♀️
Azt mondta, legyek pozitív, ez egy egészséges terhesség.
Szerintetek bizakodhatok? Nagyon nehéz két missed ab után. Most is kisebb...
Eddig 2x100 mg progeszteront szedtem, amit egy másik orvos az elején felírt. Most csak napi 100at javasolt. Sztetek tartsam ezt? Nem hormonpárti ez az orvos. Tavaly az első után nem is tartotta indokoltnak felírni.
Ti mit csinálnátok?
Tudom, hogy hülye kérdés K, de hogy vagytok?😔
154.
K vagyok.
Szerintem bizakodj nyugodtan. Lehet később volt ovu. Meg két héttel ezelotthoz képest is tartotta a méretet, növekedést. Rendben lesz minden ❤️
Tegnap elkezdtem rendesen verezni. Voltunk benn kórházban de hazakuldtek, mondván hogy nem omlik a ver, csupán kicsit erősebb mensi jellegű.
Tegnap este már flectoron éltem.
Erős gorcseim voltak. Ma ébredés után újra kezdődött, erősödött, levegőt alig kaptam, sírtam, orditottam.
Bele mentem forró vízbe, 3 órát ott töltöttem. Az kicsit enyhítette. Kijöttem majd fel óra és kezdődött elölről még erősebben.
Elmentem pisilni, utána ahogy végeztem éreztem egy pukkanast, rengeteg víz kijött. Utólag már tudom a magzat víz volt.
Vissza mentem a kadba forró vízbe. Ott már nem enyhítette, szedultem, ajultam, zihaltam nem kaptam levegőt.
Ott már omlott a ver belolem.
Majd felálltam hogy vizet csereljunk férjemmel és akkor kijött a baba petezsákostul mindenestül.. utána mintha elvágták volna a fájdalmat fizikailag.
El raktuk öt egy dobozba. Nincs szivem kidobni a kukába vagy a wcn lehúzni. Holnap reggel eltemetjuk anyosnal emberhez méltóan
😭
Annyira nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok nektek!
154.
Koszonom. Nektek pedig jó egészséget 🥰❤️
K
Jajj igen, az lemaradt pedig a fejemben volt.
Én ezzel nem ertek egyet. Szerintem kérj másod véleményt. Nekem a magam doki azt mondta vagy 3x1 minimum vagy ne is szedjem mert annál kevesebbnek nincs értelme, az olyan mintha nem is szednéd
K
Köszönöm és a jókívánságokat is! Én is minden jót kívánok nektek!
154.
K vagyok.
Tegnapi nappal egy új korszak kezdődik. Túl vagyok a műtéten, minden rendben volt tegnap, minden legnagyobb rendben ment. 6 hét és kezdődhet az új remény 🥰
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!😊
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!