Április elején tesztelők vannak? 🥰
Sziasztok!
Remelem, mindenkivel minden rendben, az újrakezdőknek is nagyon szorítok, sokat gondolok rátok!
Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön az álma!
Ma voltam vizsgálaton, minden rendben van!🥰
16+4-nek mérték, december 5-re írrak ki.🙂
(Nemét nem mutatta...😄)
154.
Sziasztok.
299vagyok 7 hetes kismama.
Ezzel a babóval is véreztem előző hét pénteken,kaptam tabit igy abba is maradt.
Ma voltam uh,mar volt szivhang is 7 hetes 12mm. :)
Minden oké, viszont borzasztó rossz a közérzetem minden áldott nap,sokat hányok,egésznapos hányingerem van.
A kislányomnál nem volt ez, reggel letudtam egy rókázással és jól voltam.. most érzem magam igazán terhesnek,remélem hamar elmúlik :(
Boldog babavárást, és sok sikert akik próbálkoznak!!
Nekem megvolt az első mensi a műtét óta. Új hónapok- új esélyek.
Megbeszéltük férjemmel a nyáron nem foglalkozunk a témával most, kitomboljuk magunkat, kemény volt az elmúlt egy év. Kell végre kis lazítás is.
K
Hogyne lenne normális!! Nekem már 8 hetesen egyértelműen látszott, az js gratulált aki nem is tudott a babarol. Legyen csak büszke rá és gyönyörködj!! Én is ezt csináltam és fogom is a terhességeim alatt😍😍
K
Sziasztok!
57-es vagyok. Sikerült! 5 hét 4 nap. 27-én megyek orvoshoz. 🥰
Sziasztok! Én pont ma voltam a II. genetikai ultrahangon, nagyon jól érzi magát odabent a kiscsaj. 😊 viszont engem ezek a frontok kicsinálnak. Ti hogy viselitek?
F.
BB vagyok. Ma 17+2, szombaton voltunk uhn, öcsit várunk a nagyfiú mellé :) néha mintha érezném de nagyon nagyon ritkán. Alig várom, hogy gyakrabb legyen.
A második genetikaira 20.án megyünk, az sincs már nagyon messze. Ti jól vagytok?
Helló! 154.es vagyok. Jövő héten megyek a második genetikai uh-ra. Voltam vizsgálaton a 16.héten, de akkor takargatta magát, így nagyon remélem, hogy jövő héten megerősítik, hogy lány. 🤭
Én már napi szinten többször szoktam őt érezni, ami megnyugtat.
Örülök mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!