Április elején tesztelők vannak? 🥰
Mai predi negatív. Lehet a tegnapi teszt szórakozott velem
K
Sziasztok! Ki hogy van?
Velünk minden rendben, továbbra is kislány, 24 hetesek vagyunk, sokat mozog.🙂
Ki meddig dolgozik/dolgozott?
Irodai munkám van, nem megerőltető egyáltalán, de a bejárás kezd farasztóvá válni.
154.
Szia! Én ma vagyok 25+4, szintén egy akrobata kislánnyal 😄 szerencsére itt is minden rendben, maradjon is így! 🤞 én a 10 hónapos fiammal vagyok itthon, így nem dolgozom, de néha úgy érzem, az könnyebb lenne 🙈😁
F.
Sziasztok!
23+1nél járunk ma, mozgolódik már de elég lusta, napi 2-3x indul be igazán :D tünetek nem nagyon vannak, aludni azt tudnék meg pihenni de a 2,5éves fiam nem igazán engedi.
Babacuccokkal hogy álltok? Nálunk megint kisfiú jön így alig kell beszerezni valami újat, ágy, babakocsi, kb minden ruha öröklődik. Kicsit rosszul érzem magam, hogy alig lesz új dolga mert kb felesleges venni.
BB
Nálunk ugyan ellenkező nemű lesz, de az elején nem veszek új ruhákat, főleg a drágábbakból (pl. a fiam kék monello csillagja tökéletes lesz a lányomnak is). Majd teszek egy rózsaszín masnit a(z amúgy sötétkék) mózesre 😄 mi veszünk egy új kiságyat (a másik még használatban), a fiam kapott egy új autósülést (így a hordozó felszabadult), valamint vettünk egy tesvérbabakocsit.
F.
Én kapok sok ruhát családtól, ismerősöktől, most lány hullám volt. Akkor lettünk volna bajban, ha megint fiú, mert azok a ruhák már rég nincsenek meg.😅
Örülök, hogy mindenkivel minden oké. Kedves K! Veletek mizu?
154.
Koszonom az érdeklődést, K vagyok
Örülök nektek nagyon, jó latni ahogy keszulodtok 🥰
Én a napokban megzuhantam kicsit, a vetélés megint feljött, de betudom a pmsnek hogy így rám jött. Megjött 3 napja, de újra kezdtem a teát és inofolicot, újra sportolok(spinning) és a kajára is figyelek.
Szval egyelőre nem jött még össze.
3 hét múlva megyünk az örökbefogadást elindítani a biztonság kedvéért, hiszen nem 2 hobap a várakozási idő ott sem
Így vagy úgy, de lesz családunk 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!