Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 5 én jött meg majd...

Március 5 én jött meg majd április 5 re vártam de 3 an elkezdtem sárgás barnas folyasom lenni volt mikor erősebb barna folyás de már 6 ára szinte semmi nincs a derekam nagyon fáj és jobb oldalt mintha nyomna valami teszt negativ!?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 14:12
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Tegnap egy facelle teszt csináltam ma megnéztem és erősen rózsaszín pozinak látszódik azért tudtam ma megnézni mert szoba kukába dobtam.de viszont egy Gabriel tesztet is csináltam ma azon pedig időn túl mintha lenne valami rajta de nagyon nagyon halványan
2022. ápr. 6. 14:34
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Időn túl nem számít mi van a teszten, felesleges nézegetni. Eddig akkor nincs pozitív teszted, szóval terhes sem vagy.

Lehet belőle pozitív, vagy lehet ez mos egy ilyen hónap volt.

2022. ápr. 6. 14:55
 3/25 anonim ***** válasza:
Sárgás barnás folyás? Keress nőgyógyászt.
2022. ápr. 6. 15:35
 4/25 A kérdező kommentje:

Nőgyógyász péntekre kaptam időpontot igen mestrualcio helyet elején ilyen hát nem citromsárga hanem karamell színű világosbarna folyás ami barnas színű folyás keletkezett mint mikor egy nő menzi utolsó napjaiban van

Néha a mellem is fáj ami még Furra hogy a hasam aljan olyan nyomást erzek

2022. ápr. 6. 16:07
 5/25 anonim ***** válasza:
Nekem még sose volt olyan folyásom amit írsz….
2022. ápr. 6. 16:24
 6/25 anonim ***** válasza:
Feltöltenéd a 2 tesztet?
2022. ápr. 6. 20:28
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell
2022. ápr. 7. 05:59
 8/25 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Holnap reggel tesztelj ugyan olyan teszttel, ha valami miatt van ott a csík 2 nap alatt már időn belül ott kell lenni.

2022. ápr. 7. 06:21
 9/25 A kérdező kommentje:
2022. ápr. 7. 06:29
 10/25 A kérdező kommentje:
A másik teszten akárhogy fotozom nem látszik ez a.teszt is élőben Lilla színű mind két csík
2022. ápr. 7. 06:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!