Március 5 én jött meg majd április 5 re vártam de 3 an elkezdtem sárgás barnas folyasom lenni volt mikor erősebb barna folyás de már 6 ára szinte semmi nincs a derekam nagyon fáj és jobb oldalt mintha nyomna valami teszt negativ!?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 14:12
12/25 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon Furra hogy enyhe fájdalom vagy mintha megakarna jönni picit úgy gorcsolok a derekam nagyon fáj nem tudom mi lesz de reggel már megyek az orvoshoz
2022. ápr. 7. 06:32
13/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én erősnek látom mivel nem kel keresgetnem és a színe is van de szerinted ?
2022. ápr. 7. 06:34
14/25 A kérdező kommentje:
Lehet egy száradási csík ez vagy nem tudom
2022. ápr. 7. 06:36
16/25 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. ápr. 7. 06:37
17/25 anonim válasza:
Miért van szétszedve ha erősen látod?
18/25 anonim válasza:
Nem a kérdező vagyok, de én azért szoktam mert biztosan jól látom, nem csak az a múanyag veri vissza, amikor ilyen halvány csalóka.
Mondjuk nekem is 5 kellett volna megjöjjön, csak nekem az ovu biztos, 30.án volt nagyon halvány csíkom, tegnapi meg ilyen lett 1 perc alatt.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod igen mert az a kis műanyag annyira nem is tudom milyen hogy inkább szétszedtem
2022. ápr. 7. 06:47
20/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szép pozi tesztet van gratulálok 🥳
2022. ápr. 7. 06:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!