Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 5 én jött meg majd...

Március 5 én jött meg majd április 5 re vártam de 3 an elkezdtem sárgás barnas folyasom lenni volt mikor erősebb barna folyás de már 6 ára szinte semmi nincs a derekam nagyon fáj és jobb oldalt mintha nyomna valami teszt negativ!?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18 köszi, remélem baba is lesz🙏
2022. ápr. 7. 07:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a hormonok játszanak velem itt össze vissza mert annyira fájt a derekam hogy elmentem vettem egy exepil vizelet sugaras tesztet és negatív lett úgy hogy baba nincs szerintem a mellem néha néha olyan mintha ereszkedne és csoki rohamom van állandóan csak a csokikat ennem ezen kívül semmi tünet beszéltem az orvosal azt mondta hogy holnap reggel csináljak egy tesztet és ha pozi akkor menjek be de én ma csináltam és nagitiv így nem kell bemen az hogy 2 napig volt még és enyhe barna menzi vagy nem tudom mivolt ne törődjek vele mondtam a derekam is isszonyuan fáj úgy hogy inkább fekszek vagy ülök de az se jó ne törődjek vele bármiről lehet az orvos ilyen hát sajnos
2022. ápr. 7. 11:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi ha netán valaki volt e így hogy menzi idején barnazott és 2 napig tartott a teszte azon a héten negatív lett de mégis terhes volt esetleg valaki járt így mar? Annyira szeretnék babát mar
2022. ápr. 7. 11:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kérdező mi lett végül? Én 10 dpon vagyok, 2 napja barnás folyás, folyamatos alhasi görcs, teszt negatív.
2022. ápr. 26. 07:17
 25/25 A kérdező kommentje:
Szia terhes nem vagyok mert a teszt április 10 én teszteltem negatív Orvoshoz nem tudtam menni gondolom ez a hónap ilyen volt majd most hátha sikerült 3 ára nem várom most mellem fáj picit érzékeny és erezkedek
2022. ápr. 26. 13:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!