Április elején tesztelők vannak? 🥰
K vagyok. Testileg-lelkileg összeszedtem magam, így ismét újult erővel vágunk bele a dolgokba.
Ma vagyok a 21.napon az új ciklusomban, remény hal meg utoljára 🙏🏻
Nagyon gondolok rátok!🥰
Ma voltam a második genetikai uh-n, minden tökéletes, méretei korának megfelelőek, jól érzi magát odabent és megerősítették, hogy kislány!🥰
154.
De szuper! Neveken gondolkodtatok már? Én jövőhéten megyek, csigalassan telnek a napok, közbe meg már félidőnél járunk :D
BB
Persze. Évek óta az Olívia volt, de most nagyon felkapott lett, meg hát december 3. a névnap, ezért nem szeretném (névnap, szülinap, karácsony egyben...).
Abigél is szóba jött, de az is népszerű lett mostanában.
Régen tetszett a Kincső, Villő, de férjemnek nem tetszenek.
Engem Emesének hívnak és véletlenül lettem az. Múltkor mondtam, hogy nem bánom és nagyon szeretem a nevemet, férjemnek is tetszik, így feldobta, mi lenne, ha őt is így neveznénk el. Azóta is így beszélünk róla, szóval mélyen úgy érzem, eldöntött. 😄
Jó olvasni hogy mindenkinél minden rendben. Nagyon örülök nektek ❤️
Nekem ma egy nagyon halvány pozitív tesztem lett, ilyen “nem tudom eldönteni teszt”
Nagyon nagy meglepetés lenne ha ilyen hamar jönne ismét a gólya felénk
K
Kedves K.
Szivből kivánom,hogy baba legyen a dologban!! Szoritok nektek!!
Én is szorítok! És miért ne lehetne ilyen hamar? Tavaly a műtét után a 3. hónapban próbálkoztunk és sikerült is. Sajnos ő sem maradt, de most nem ez a lényeg.
Gondolok rátok! Majd írj!
154.
Pcos miatt nem nagyon számítottunk olyanra, hogy hamar fog jönni, bár olyat olvastam hogy ilyenkor könnyebb missed ab utáni 2-3 hónapban, aztán ki tudja hogy van-e valóság alapja, hisz hormonok meg lettek erosen piszkalva előtte aztán pedig egy nagyobb tisztulás a műtét által
Írok mindenkeppen!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!