Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Április elején tesztelők...

Április elején tesztelők vannak? 🥰

Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 07:26
 461/470 anonim ***** válasza:

312.! Hogy vagytok?

Többiek?

K! Nektek még mennyi?

154.

márc. 1. 09:53
 462/470 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nem tudom már hányas vagyok. 😅 39 hetesen már igencsak szeretnék szülni, de a fiam nem együttműködő. Mindenkinek könnyű szülést, aki pedig még várakozik, nagyon nagyon szorítok! 🥰

márc. 1. 13:04
 463/470 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 2,5hónapos bébi. Nagyokat kacag, mosolygós, gyorsan telnek a napok. Imádom nézni, ahogy a nagytesó játszik vele, figyel rá, puszilgatja.

Könnyű szülést utolsó! Tényleg nincs sok, indul ha szeretne. Én azt hittem marad :)

BB

márc. 1. 16:39
 464/470 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nálunk is szépen cseperedik a kisasszony, 28-án volt 3 hónapos. Hihetetlen, hogy telik az idő. 😊 már a bátyja is elfogadta, mindig kínálja neki a nasikat. félek, mi a hozzátáplálást gyümölcs szelettel kezdjük, ha nem figyelek 🤣

Könnyű szülést mindenkinek, aki még hátravan 😊

F.

márc. 2. 09:12
 465/470 anonim ***** válasza:
100%

312 vagyok 😊

Februar 7re voltam kiírva helyette megszületett Zóra babánk Február 12.én 8,40kor 3390g 50cm 😊

Eddig minden rendben, néha kicsit besokalok mert az elejétől egyedül vagyok a 2 gyerekkel (férjem állandóan dolgozik) de napról napra jobban bírom a kiképzést 😅

Boldog babavárást/ és boldog örömteli babázást mindannyiótoknak akik itt vagytok💞

márc. 3. 15:42
 466/470 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

K vagyok 🥰

Nekem van még azért, bár már nem sok, kevesebb van vissza, mint mögöttem 🤣

28+1 vagyok ma.

Minden a legnagyobb rendben van szerencsére, novoget a kisasszony. Szobája készen van, olyan jó bemenni és nezni, hogy most még milyen üres és nemsokára tele lesz élettel az a szoba is 🥺

Várjuk már nagyon

A hét gyorsan el fog menni, szinte minden napra lett program, plusz hétvégén szülinap és évforduló ünneplés is lesz (23 szülinap és 3.evfordulo) úgyhogy pikk pakk pislogok kettőt és 30at fog írni a PregHello

márc. 4. 08:17
 467/470 anonim ***** válasza:

Sziasztok! K vagyok

Kivel mi a helyzet, hogy vagytok?

Én már a 35+3-at taposom, véghajrá elindult

Egész jól bírom összességében 🥰

ápr. 24. 11:31
 468/470 anonim ***** válasza:

Szia! Szuper! 😊

Mi jól vagyunk, 3án lesz 5 hónapos már. Nagyon kis cuki. Remélem, mindenki jól van, neked kitartás a végéhez!😊

154.

ápr. 25. 09:13
 469/470 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bébi jól van, fordul mindkét irányba és igencsak idegesíti, hogy még nem tud kúszni. Sokat dumál, mosolyog.

Sajnos a szemöldökénél van egy kis pukli születése óta, nőtt is kicsit az utóbbi időben, azzal holnap megyünk uhra, hétfőn sebészetre. Remélem semmi komoly de azért aggódok..

Hajrá K! Mindenképp írj ha megszületett :)

BB

ápr. 25. 16:56
 470/470 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Velünk is minden rendben. Kicsilány és Nagyfiú is szépen növögetnek, mi meg apával próbálunk túlélni. 😅 beszélni még egyik se tud, de egész nap be nem áll a szájuk🤣

K! Kitartást a végéhez, és könnyű szülést! Várjuk majd a beszámolót, ha megszületik a pici😊

BB! Ne izgulj, minden rendben lesz! Majd mesélj te is, mit mondtak a dokik. 🍀🍀

F.

ápr. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!