Április elején tesztelők vannak? 🥰
De izgalmas ez így a végén már 😊
Nekem szerdán lesz az első nst, remélem nem is lesz több és december elején találkozunk, elég volt már :D bár most kivételesen jól telnek a napok, csak a savam bánt de barátomként magam mellé vettem egy üveg Gaviscont úgyhogy még az is tűrhető.
BB
Sziasztooook K vagyok
Genetikai eredmények olyanok, mintha tankönyvből másolta volna az orvos 😁 minden legnagyobb rendben van
Neme nem derült ki, de megyünk majd mozira december közepén, hátha ott majd kiderül
De jó! Annyira örülök mindenkinek! Boldog babavárást, könnyű szülést, akinek már csak napok vannak. Úgy érzem, már nekünk is. Ma nagyon jóslóztam, alul fáj a szeméremcsontom meg ma lustább volt a baba meg én is...
Kitartást az utolsó napokra és boldog találkozást!
154.
Sziasztok! Ma megszületett a kislányunk 3540 grammal, 51 cm-vel 😊 mindenki jól van (apa kicsit megviselten 😂)
Többiek hogy vagytok?
F.
GRATULÁLUNK!!! Épp erre gondoltam, mikor láttam, hogy válasz érkezett, hogy lehet, megszületett az első baba!
De jó, nagyon örülök neki!
Sok örömöt és egészséget kívánunk!
Én örülnék, ha decemberi lenne. Ma vagyunk 39+0
154.
Amúgy, ami még foglalkoztat, ki hova valósi, hol szül/t.
Én a Bajcsyban fogok szülni.
154.
Gratulálok! Jó egészséget nektek!
Milyen gyorsan eltelt az idő.
Én holnap leszek 38hetes, megbeszéltem vele, hogy jövőhét közepén jöhet :D remélem hallgat majd rám.
Én Berettyóújfaluban fogok szülni.
BB
F GRATULALOOOK!!!
Sok boldogságot nektek 😍😍
Én az István kórházhoz tartozom, kispesti vagyok
K
Köszönöm a gratulációkat 😊 mi a 9. kerületben lakunk, a Duna Medical Centerben született a kislányunk. Remélem, holnap mehetünk haza
F.
Mi is gondolkodtunk a magán szülésen, de annyira jó tapasztalataim vannak a kórházzal és olyan jókat is hallok róla emellett, hogy úgy döntöttünk, annak a pénznek lesz majd jobb helye. Ha máshova tartoznánk, egy percig nem gondolkoztam volna
🥰
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!