Április elején tesztelők vannak? 🥰
Nagyon gondolok majd rátok! Nem szabad sírni! Gondoljatok pozitív dolgokra! Sajnos tudom, mennyire nehéz! Szorítok nagyon, hogy ne legyen semmi baj!
Velfem: "Magas magnèzium tartalma van, az szuper a mindenfèle görcsökre.Ezèrt is adjàk vetèlèsek megelőzèsère,sok doki babaragasztónak hívja, segíti a beàgyazódàst. Az alfa liponsav a màsik összetevő ami jótèkony hatàssal van az anyagcsereszabàlyzàsra. Pl:inzulinrezisztenseknek szuper cucc.Valamint javítja a sejtek minősègèt.Vitamin, nem csodaszer,nem egy hormon mint a progeszteron." Illetve valaki írta, hogy érfal erősítő.
Egyik csoportban olvastam.
154.
Voltam orvosnal, petezsak és szikholyag már van
🥰
K
Gondolok rad kérdező!! Én végül így szerdán megyek újra nem hétfőn
K
Sziasztok. Voltam dokinál.
Először nem látta hasi uh-val levert a víz, hogy már nincs is.
Csinált hüvelyit, ver a kicsi szíve 🥺4mm-es🩷 de viszont veromleny van felette vagy alatta nem tudom, hogy tükröz a gép. 2 hét múlva kell visszamennem. Mondta, hogy kíméletes életmód, nagyon maximum 10perc séta de semmi több.
Volt nálatok veromleny? Biztató szavakat szívesen fogadnék.
Sziasztok!
Április óta olvaslak benneteket, de még egyszer sem írtam ide.
Kérdező, most nagyon fontos, hogy feküdj! Nekem volt hematómám, 5 héten át véreztem/barnáztam, végig feküdtem, csak pisilni és zuhanyozni kelhettem fel.
3x1 magnéziumot, 3x2 Rutascorbint és 2x1 Velfemet kellett szednem, illetve 3x2 Utrogestan hüvelykapszulát, de azt már a vérzés előtt elkezdtem.
Beszélj az orvosoddal, hogy mit ajánl, de a kímélő életmódot már most elkezdheted!
Szorítok és csak pozitívan, a legtöbb esetben megoldódik a probléma! :)
Én most jöttem az orvostól. 3,1 mm és van szivhang 😍😍😍
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!