Április elején tesztelők vannak? 🥰
Részben hiszek az elengedes dologban. Nekünk akkor jött össze mikor elindultunk a meddosegibe és már úgy voltam vele majd az orvosok megoldják. Ittam persze a pcos teát így az is biztosan segített, de részben az elengedes is koze játszott véleményem szerint nálunk.
K
Sziasztok.
Szeptember 8-ra nem vártam, nem is jött. Másnapra teszteltem egy szép pozitívat! 🥰
Múlthét kedd óta majd leszakadt a derekam es a hátam, csinaltam egy érzékeny tesztet de negatív volt. Aztán csütörtökön már enni sem tudtam, sem pénteken a nemvárt napján ez már furcsa volt. Aztán nem is jött meg, gondoltam késik. Faradt voltam nagyon🫣 aztan szombat délután teszteltem és lám, szép pozitív. El sem hittem. Csináltam még mellé 2 tesztet. Hihetetlen. Örömöm határtalan 🥰🩷
Halkan gratulálok K! 🥰 Írj majd mindenképp mi a helyzet veled!
Mikorra nem várod?
Jajj nekem ne is😂❤️❤️ babona..
K
Kedves Kérdező! Gratulálok! Problémamentes babavárást kívánok!
Kedves K! Neked még nem merek gratulálni, nehogy elkiabáljam, de nagyon nagyon szurkolok, hogy tényleg baba legyen a dologban, és ezúttal minden rendben menjen!
Majd írjatok, mi újság van veletek.
F.
Haliho! Erősödött a teszt sokat.
Első kép kedd napközben készült 9 dpo második 11 dpo ma reggel.
Érzem azt a tipikus feszülést így egyelőre nyugodt vagyok, most se vér se görcs mint anno tavasszal 🥰
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!