Április elején tesztelők vannak? 🥰
Igen. Nem így szokták, hanem leépítéssel. Én is elmennék egy másikhoz is.
Köszönöm a választ. Kalkulátorral számolgatok, talán rá lehet húzni a növekedés üteme alapján, de mivel van előzmény, nem sok reményem van. De most hátha...
154.
Ha valakinek lenne egy pár perce rápillantana a hőgörbémre? Ebben a ciklusban kezdtem mérni, igaz elrontottam mert az elejétől kellett volna.
P.
Sziaa. K vagyok. Szerintem nem volt még ovu.
Elküldöm az enyémet hogy milyen szokott nekem lenni, hátha az neked segítség. Tieden nem látok még egyértelmű hőmérséklet emelkedést
Nekem ilyen volt, küldöm mondjuk az utolsót
Én sem ciklus elejétől mértem akkor, mert tudtam hogy 13-15 nap előtt kb soha nincs ovu (ez a babas görbe amúgy)
Küldök olyat is ami szabályosabban van töltve:
Ez jóval egyértelműbb is hogy mikor volt ovu, igaz ez egy tavalyi görbe
:)
Jobban megnézve 13. napon meglehetett az ovud, kérdés előtte mennyi volt a hőd. Lehet ott megvolt se az is lehet hogy nem. Igen, hiányzik a ciklus első felében levő mérések értékei :/
K
Ha megjön ebben a hónapban szerintem neki látok az ovuteszteknek… ha úgy sem sikerül a baba, legalább lesz egy keves ismeretem a ciklusomról mire orvoshoz kerülök..nagyon el vagyok keseredve, hogy miért nem sikerülhet a baba,
P.
Lányok, sziasztok.
Ha késik az ovu akkor a mensi is késni fog? 18.ciklusnapon lett ma pozitív az ovu tesztem. Átlag 25-28naposak a ciklusaim.
Első lh tesztes hónapom.
Igen , ugyan úgy... Nemvárt, ovi után átlag. 14 nap
BK
Hajrá! Szorítok mindenkinek.
Ma volt hcg vérvételem és ez van a leleten: >15000. Ez mit jelent? Hogy több, mint 15000?
Ápr.6án 2385 volt. Ez most akkor jót jelent?
Annyira megörütem. Aztán el is bizinytalanodtam. 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!