Április elején tesztelők vannak? 🥰
A doktornő azt mondta, 10000 körül kellene lennie. Gondolom, az uh-n látottak alapján. De akkor az nem baj, ha több?🥺 (vagyis nem felel meg a méreteinek?)
154.
154.
Szépen növekszik a hcgd, egyáltalán nem baj,hogy több.
Boldog babavárást! :)
Köszönöm! 🙏😊
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz! Hétfőn kiderül...❤🌈
154.
Sziasztok!
Megvolt a vizsgálat, 13 mm-nek mérték, ami 7+4-nek felel meg. (Mensi szerint 8+1 lennék.) 1 hét alatt eleget nőtt. Van szívpulzálás is. Mikor megláttam, elsírtam magam. 🙏❤🌈
Ooo de jó 😊😊😊 akkor csak így tovább, legyen minden rendben
K
Nekunk ismet csalodas a honap. 11dpo negativ a teszt:(
T.
Sziasztok!
A 4-es válaszoló vagyok. Április elején ugyan nem sikerült, de most, április végén úgy néz ki összejön. Nem merek mérget venni rá, hiszen még szerdán van a nem várt napja, de azért bizakodom. :)
Lh teszttel követett ovu után 10 nappal, lett egy halvány predi, tényleg nagyon halvány, nem is hittem, hogy lesz belőle bármi. Ma járok a 12.dpo-n, reggel csináltam még egy tesztet. Ugye mindig azt mondják 2 naponta duplázódik a hcg, kíváncsi voltam. Hát... Ezt az eredményt már nem mondanám halvány pozitívnak. :)
Sziasztok. Kivel mi a helyzet?
K
Szia! Velem semmi különös azóta. Tüneteim vannak, de félek nagyon. Hétfőn megyek uh-ra, mert legközelebb csak a 12. heti lenne, de előtte szerettem volna még egyet... ha minden rendben, csütörtökön védőnő. Ma vagyok mensi szerint 9+4, legutóbbi uh szerint épp 9+0.
Ti hogy vagytok?
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!