Április elején tesztelők vannak? 🥰
Um. alapján 5+5 napnál tartok.
154.
Halló halló! 😍
154.-és gratulálok!
Hogy álltok lányok?
Én most vagyok a 7.dpo és még a pms tünetek sem jöttek ahogy szoktak, nem hogy más 😂
Ki hol tart most a ciklusban?
Szurkolok mindenkinek nagyon, akinek összejött annak azért hogy minden rendben legyen, akinek nem jött össze nekik sok sikert kívánok a hónapra! 😊
K
Én is szurkolok mindenkinek!!! Én ma vagyok hivatalosan 6+2. Tüneteim sajnos enyhültek... ma megyek kontrollra. Szorítsatok!🥺
154.
203as vagyok.
Csajok akiknek volt kémiai terhessége meddig volt meg utánna neki? 1 het +1napja mar megvan. Eddig 5 napig tartott mindig.
Vajon teljesen osszezavarodik a ciklusom? Jo lenne minnel hamarabb probalkozni tovabb :(
Én ma 6+4 és holnap megyek. Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen. Írj majd mindenkepp a vizsgálat után 154!
203:
Nekem mikor tavaly volt a kémiai terhességem ugyan annyi ideig volt meg mint egyébként szokott csak az első két napon erősebb volt mint szokott lenni
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!