Április elején tesztelők vannak? 🥰
Lányok, valamelyikőtök el tudja nekem érthetően magyarázni a hőmérőzést? Az stimm, hogy a ciklus elején levő hő lesz az alaphő, azaz a bázis
Ovu napján esik le vagy ovu előtti nap?
Én homeroztem. Nekem soha nem esett le a hő ovu napján. Ciklus első felében 36.3 körül volt mindig. Aztán egyszer csak felment 36.9 környékére onnan tudtam hogy megvolt előtte nap az ovu. De nekem leesni soha nem esett le.
K
Nem bírtam reggelig várni.🤭 Persze akkor is megcsinálom a másik kettőt, de azt hiszem, bizakodhatok.🙏
10es Facelle délutániból, mellette a korábbi reggeli teszt, szintén Facelle:
Kedves K! Hogy vagytok?😌
Remélem, javult a helyzet! Mikor kell visszamenned?
Nagyon szeeeep!!!! Gratula!!
Tegnap volt ugye a vérzés, de sehol nem volt raktáron a progi így rendelni tudtam tegnap, ma délelőtt jött meg. Kettő kup ment már fel és a vérzés is és a görcs is elmúlt tőle teljesen. Úgyhogy úgy néz ki tényleg ez volt a probléma. Mára a terhes tünetek is visszajöttek, pedig elmúltak teljesen 3-4 napja. Most megnyugodtam hogy megint minden bajom van és nincs vérzés 😁😁
04/12 megyek újra de akkor már nem a korhazba kell hanem az sztkba
Tesztelj majd mindenkeppen még. Bár ez már elég egyértelmű 😊😊
K
Szorítunk! Mondjuk azért van bennem félsz, hiszen 6. hét körül álltak meg az előzőek is. De most megyek az orvoshoz és remélem, kapok mindent, ha szükséges...
Tényleg! Ragaszkodjak a progihoz? Vagy nem indokolt? Vagy elég indok a két missed ab? Vagy mit gondoltok?
A Clexane is eszembe jutott, mert voltak lila foltjaim úgy, hogy nem ütöttem be magam. Ezért megyek majd a hematológushoz is.
154.
Mondjuk, most kezdettől fogva más érzésem van és a tüneteim is jóval intenzívebbek már most. De pont 40.cn-on megyek orvoshoz, mint legutóbb. Kivancsi leszek, lát-e valamit vagy többet-e, mint a múltkor. Akkor is pont akkor mentem... Érdekes.
Ne haragudjatok, de senkivel nem tudom ezeket megbeszélni...
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!