Április elején tesztelők vannak? 🥰
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 07:26
171/470 anonim válasza:
A második meg délutáni, ennyivel elotte ne is varj semmit. Csak a reggelibol érdemes, főleg a mensi első napja előtt!
172/470 anonim válasza:
Nekem a délutáni tesztek voltak erősebbek.
Példa: erősebbik 11 dpo délután másik 12 dpo reggel.
Nappal iszok többet, itt teszt előtt 10 perccel voltam reggeli teszt előtt 12 órával
K
173/470 anonim válasza:
Kép lemaradt bocsi
Nekem ekkora különbség volt a délutáni ( felső, 11 dpo délután) és az also (12 dpo reggel) között
174/470 anonim válasza:
Nekem tehnap 11 dpo negatív, eddig semmi pms tünet, de ma már pecsételtem, engedhetem el a hónapot sajnos. Akinek sikerült, gratulálok, akinek pedig nem, szorítok! 🤗
175/470 anonim válasza:
Nekem is meg jött pontosan ebben a hónapban. El engedtem ezt a hónapot én is. Talán következő hónapban sikerülni fog.
177/470 A kérdező kommentje:
Megjott hamarabb. Sosem jött meg hamarabb, mindig 28.napra. Nem értem.. 😔 Virág teáját iszom már egy hónapja lehet az miatt. Viszont nem görcsölök annak örülök, máskor majd meg halok. Új hónap új esély. Nektek gratulálok és a még nem tesztelőknek szorítok. Hátha májusban 🤞🏼
2023. ápr. 2. 07:42
178/470 anonim válasza:
Ma reggel teszteltem. 11 dpo a facelle negatív. Úgyhogy én is elengedtem ezt a hónapot. A többieknek gratulálok és továbbra is szorítok 🤗🤞🏻
TA
179/470 anonim válasza:
B vagyok nekem is 2nappal hamarabb megött
180/470 anonim válasza:
Sajnálom és szorítok mindenkinek, hogy sikerüljön mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!