Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Április elején tesztelők...

Április elején tesztelők vannak? 🥰

Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 07:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/470 anonim ***** válasza:

Ahhj :( azért amíg nem jön meg ne add fel

K

2023. márc. 26. 17:31
 132/470 anonim ***** válasza:
100%

Kedves T

Nekem 12. dpon a predi sokkal-de sokkal erosebb volt, mint pl a facelle teszt.

Ezt arra irom h mindketto 10es de a facelle fele annyira se volt eros pozi mint a predim.

Hiaba 10es mindketto, es ugyanaz a vizelet volt, nem volt egyeros :)

Ha elkezdesz igy tesztelni akkor egy felevel erdemes kovetni ahogyan K. tette o is ahogy latom Predizett vegig.

Magambol kiindulva (ha mar neked a 10dpon az a halvany baba miatt van) akkor 12 dpon mar egyertelmunek kene lennie. 2 naponta duplazodik a hcg. Ugyh ne add fel :)

N.

2023. márc. 26. 17:51
 133/470 anonim ***** válasza:

Nekem ma a 4.napja, hogy késik a nem vártam, predivel Negatív tesztem volt ma délután. Napok óta folyamatosan azt érzem, hogy meg fog jönni, a melleim fájnak, nagyon erzekenyek. Szúrkál a hasam, nagyon fura. Minden este úgy fekszem le, hogy na ma tuti megjon, de sehol semmi. Nem sok esélyt látok rá, hogy lehet ebből még baba, de minden esetre holnap megyek nézetek egy hcg-t és reggel meg egy tesztet csinálok, ha nem jön meg addig. Olvastam hogy sok nőnek lassabban alakul a hcg es/vagy sok nappal az elmaradt után lett csak pozitív a teszt és igyis egészséges terhesseg volt, így biztosra megyek inkább. Éjjel pozitiv tesztet álmodtam, bárcsak igaz lenne. 🤞Nekem 1-2 nappal havi előtt szokott csak érzékeny lenni a cicko, ez még már szerda óta folyamatos, hason feküdni sem kényelmes. A ciklusom valtozo, az elmult 3 honapban 26-28 nap kozott jottek meg, azt megfigyeltem, hogy peteeres utan fixen a 14.napon jön meg. Ehhez merten szamoltam most is. Ha valaki volt hasonló helyzetben, ne tartsa magában 🥺

N

2023. márc. 26. 21:52
 134/470 anonim ***** válasza:

Most lesz az első hónap, hogy nem várom április 6.

Nyilván még nem várok csodát elsőre, de azért csatlakozom :)

2023. márc. 27. 10:18
 135/470 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én 🥰🙏🏻 április 2-re nem várom🥹 és van két pozitív tesztem már. Ma vagyok 8.dpo-n
2023. márc. 27. 12:05
 136/470 anonim ***** válasza:
N. Vagyok (utolsó voltam)
2023. márc. 27. 12:05
 137/470 anonim ***** válasza:
Jajj gratulálok 🤗 8 dpo-on? Milyen tesztet használsz?
2023. márc. 27. 12:17
 138/470 anonim ***** válasza:
100%

Voltam tegnap vervetelen

51,2 volt a hcg pénteken, hétfőn már 234.

Szerdán kell újra mennem, 450 körül kell lennie már majd 🥰

K

2023. márc. 28. 08:26
 139/470 anonim ***** válasza:

Kedves K! Ez nagyon jó hír 🥰😊 Én tegnap vérvétel helyett elmentem orvoshoz, aki megnyugtatott, hogy a késés oka nem ciszta. Látni nyilván nem lát semmit, ha van is ott valami akkor sem, mert korai. Nem tudta pontosan megmondani, lehet hogy elmaradt a peteeres a hónapban (ami fura mert én nagyon éreztem és murphy hogy csak e hónapban nem csináltam lh tesztet).. a terhesseget sem zárta ki, amíg megjon teszteltem kell. A tünetek változatlanok, a melleim nagyon fájnak (mint kis mellű ez rendkívül érzékenyen érint,hogy most érzem, hogy ott vannak), a hasam sokszor fáj,a mehem környékén leginkabb és hányinger. :( Ennyire durván nem játszhat velem a saját testem :( Szeretném nyilván nagyon, de az, hogy tüneteket produkaljak ennyire azért ez teljesen új. Férjem is már nagyon tűkön ül, hogy mivan most, figyelget folyamatosan. Félig megnyugodtam, hogy ránézésre minden rendben van a doki szerint, ép minden, csak akkor történjen már valami mert ez most nem komfortos. :( drukkoljatok 🥺 6 nap késés, türelmetlenség 100%.

N (133-as)

2023. márc. 28. 09:18
 140/470 anonim ***** válasza:

Fuuu izgalmas nagyon!!! ❤️ írj amint tudsz valamit. Írok én is szerdán

K

2023. márc. 28. 10:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!