Április elején tesztelők vannak? 🥰
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 07:26
101/470 anonim válasza:
Köszönöm K. Rendben. A nőgyógyászom tegnap azt mondta csináljak hétfőn egy tesztet mert látott valamit de nagyon korai szakasz.( Méhen belüli ultrahang. )
102/470 anonim válasza:
100-as:
Tegnap csináltam, majd holnap tervezek esetleg újat. Olyan lett a tegnapi, ma pedig voltam hcg vervetelen, max holnap meglesz az eredmény (hétvégén is értékelnek)
K
103/470 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap volt a nem várt napja, de ma reggeli tesztem is teljesen Negatív. :( Egy CB gondolom nem téved ha bármi is elindult volna. Így én ezt a hónapot is elengedem. 😥 viszont megérkezett a méhpempő kapszula, valakinek van vele tapasztalata? Azt írják, hogy kezdetben okozhat hasmenést. Hétvégén anyóséknál leszünk, így még nem mertem tesztelni, hogy igaz e.
104/470 anonim válasza:
K, neked nagyon drukkolok ❤️ Mindenképp írj a fejleményekről!
N voltam (a 103-as is)
105/470 anonim válasza:
Nekem okozott hasmenést a mehpempo mikor elkezdtem. Az első héten. Utána nem volt gond
Írok mindenkepp ahogy megjön az eredmény!
K
106/470 anonim válasza:
Én méhpempő kapszulát szedek, azzal semmi gond sem volt.
.TA.
107/470 anonim válasza:
K! hanyadik dpon lett lathato mar?
T
108/470 anonim válasza:
K. Amugy ez szep pozi mar! Holnap erosebb lesz
109/470 anonim válasza:
Este megjön a hcg eredményem ha minden igaz. Írok majd
K
110/470 anonim válasza:
11 dpo lett látható
Mindjárt elküldöm erősödés szerint. De nekem a délutáni erősebb volt mindig
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!