Április elején tesztelők vannak? 🥰
Szerintem ha van rá lehetőséged 154 akkor csinaltass magán úton progi vervetelt. Nekem is csak azért írtak fel mert az orruk alá toltam az also határ értéken levő progi eredmenyt
K
Ja, és ha gondolod akkor ha megírod privatban a neved (ez másra is igaz nem csak rá) akkor felvesznek Facebookon és tudjuk akar ott folytatni tovább
K
Sziasztok.
15os / 149es vagyok.
Sajnos tegnap megint bekellett mennem vérzéssel az ügyeletre, ami mára erősödött..
Még mindig nem látnak semmit.. aztmondták most vagy megjön,vagy nem.
Tegnap a pánik miatt csináltam 2 tesztet,halvány pozi, illetve a ma reggeli is...
Szerintem a nagy oromomnek ennyi volt. :( valoszinu kemiai lehetett :(
Hatalmas a csalodas,1 het mulva van idopontom de kezdem elengedni a dolgot :(
Nagyon nagyon sajnálom!!!
Remélem, azért veletek marad!!! Szorítok nagyon! Kitartás!
Nekem azt mondta az előző vetélésnél az orvosom, hogy a következőnél fel fogja írni. Köszönöm.
154.
Ahjjj nagyon sajnálom :( a legrosszabb hogy tudom min mész keresztül, mekkora fájdalom ez :(
K
Annyira bogtem a pozitiv tesztnel, el sem hittem..igaz van mar egy 2 eves kislanyom,aki karpotol mindenert de nagyon vagyunk egy kistesora.. most ugyanannyira bogok mint a pozitiv tesztnel..nagyon beleeltem magam es elhittem,hogy velem ilyen nem tortenhet.. szornyu ez :(
Nektek boldog es problemamentes babavarast kivanok!❤️
Talan nekunk is sikerul hamarosan ujra.
Lélekben veled vagyunk. Sajnos tudom, milyen nehéz...
Kívánom, hogy hamarosan nektek is sikerüljön!
Sik erőt kívánok!
154.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!