Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3421/4885 anonim ***** válasza:

Cirma! Szerintem ne stresszelj azon, hogy ne stresszelj!😁

Kortizol szinttől függ, amit ugye a stressz okoz. Na, de valakinek jobb a stressztűrő képessége, valakinek kevésbé. Akinek jobb, annak lehet, hogy nagyobb stresszhatásra se megy fel annyira, fr.nc se tudja.

Nekem elég jó, mindig azt mondtam, hogy én azt se tudom, mi az a stressz, aztán idén már ezt nem mondhattam el.😕 Amikor terhes lettem, nem éreztem, hogy jobban vagy kevésbé stresszeltem volna, mint előtte vagy utána. Szerintem ugyanolyan volt, mint máskor.

A.

2023. dec. 4. 13:04
 3422/4885 anonim ***** válasza:

Én ebben a stressz dologban nem hiszek úgy ahogy “kéne” , mmint, hogy előbb összejön ha nem stresszelünk… maga az izgatottság amin keresztül megyünk, vagy adott napokon gondolom Nektek is volt már olyan, hogy 11-14:30ig tuti biztosak voltatok, hogy sikerült, aztán 14:30tól napokig megint a tuti nem sikerült szlogen volt előttetek… nem túl értelmesen fogalmazok ma sem .. 😅

Akupunktúra után érzem, hogy olyan kis könnyedebb vagyok, de alap beállítottságomból adódóan stresszelő vagyok.. illetve mindig készenlétben állok kb … puffogó típus vagyok, az is tuti megdobja a szinteket… meg hát realista is vagyok inkább mintsem a pozitív-álmodozó típus… szoktam én is ezen gondolkodni, hogy tuti a belső dolgaim miatt nem sikerül… de nem tudom :/

2éve nagyon gáz lett a szorongásom, mindenféle fizikai tünettel együtt jár (nem csak sima migrénnel hanem durvábbakkal🥲🥲🥲) emiatt előfordul, hogy úgy érzem nem jöhet össze a baba ameddig egyik percről a másikra ennyire szorongani tudok…

Te úgy érzed “túl sokat” stresszelsz ?

D2

2023. dec. 4. 13:16
 3423/4885 anonim ***** válasza:
Szia Cirma! Nehéz nem stresszesnek lenni mert valami mindig van amin lehet agyalni. Meg az ember nem tud nem foglalkozni ezzel, vagy nemtud nem gondolni rá ha az a vágya hogy babája lehessen. 😸 persze nekem is ovu körül kell megfazni, még véletlen se maskor😹😹37,2 fokkal keltem ma. Próbálom kikuralni magam hatha volt ovum is és megmarad a magas hő😸azthiszem utoljara 36,8 36,9 volt. Úgyhogy látod Cirma valami mindig jön amin az ember elkezd gondolkodni 🙄 S.K.
2023. dec. 4. 13:19
 3424/4885 anonim ***** válasza:

Amúgy ez a háborús dolog érdekes 😬 szoktam én is agyalni rajta.. a másik dolog, de csak nagyon sarkítva, kicsit olyan nekem mint a covid babák 😅 ugye az elején nem tudtuk, hogy (Bocsi ha Ti nem így gondoljátok) kb kamu az egész de attól függetlenül neki álltak az emberek babákat gyártani … szóval ha mind meghalunk egy pusztító vírustól és rettegünk boltba is elmenni meg tartjuk a szomszédtól is a 1,5meter távolságot, akkor hogy jön a gondolat, hogy gyere Feri, eljött a családalapítás ideje 🤓😸🐒

D2

2023. dec. 4. 13:20
 3425/4885 anonim ***** válasza:

SK vegyél köptetőt 😹😹😹

Én elkezdem ovu környékén a napi 1et 😅 nem szoktam gyógyszerezni, de ha ezzel növelem az esélyt, akkor miért ne?! Gondolom rosszat amúgy nem fog tenni…

Megjött már a méhpempő?

D2

2023. dec. 4. 13:22
 3426/4885 anonim ***** válasza:
[link] kepzeljetek jó múltkor írtam ennek az online dokinak aztán kirakta a válaszom 😹 ma vagyok a 18.napi kesesnel és jövő héten hetvege fele kellene újra megjonnie. Vagy nem kellene a fene tudja már 😹 D2! Én sem nagyon hiszek abban hogy ha stresszelsz nem sikerül. Valaki azt is írta hogy akkor volt a beágyazódása a csajnak amikor maratont futott😹 aminek meg kell tapadni így is úgy is meg tapad :) S.K.
2023. dec. 4. 13:25
 3427/4885 anonim ***** válasza:
D2! Végülis miért is ne?😹😹 majd ha látok valami patikát veszek úgyis kohogok egy nagyon minimálisan. ma készülök karácsonyi vásárba menni, mert megígértem a baratnomnek😭 tegnap is kicsit furán éreztem magam már délután, de nem akarok segget csinálni a számból kibirom ezt a pár órát. 😹 egyébként olyan borzalmas ez a mehpempo hogy ma már kavebabot szagolgattam amíg a nyelvem alatt tartottam mert kidobtam volna a taccsot (bocsánat) 😹 iszonyú keserű, romlott tejtermék szagú állaga pedig mint a zsír. Alig bírom a nyelvem alatt tartani de muszály egy darabig amíg oldódik a nyalban. Hiszek benne valamiért, elvégre immunerosito is 😸 S.K.
2023. dec. 4. 13:31
 3428/4885 anonim ***** válasza:

Hahah forma ez a csávó amúgy :D

Hogy elköszön mindig a végén 😅

Azóta csináltál tesztet? Nem tudom követni a ciklusodat 🙈

D2

2023. dec. 4. 13:31
 3429/4885 anonim ***** válasza:
Mondtam a férjemnek hogy mindig így válaszol mindenkinek hogy “szép napot” meg egy két szó előtte. Biztos ki van a toke már mindenkive 😹😹 nem csináltam egyébként azóta sem :) pont letelt az egy hét mert akkor késett 11 napja. Ma van a 18.nap késés. Illetve a 46.ciklusnapom :) nyugi én is applikacion figyelem mikor hanyadik nap 😹 S.K.
2023. dec. 4. 13:35
 3430/4885 anonim ***** válasza:
Lehet hallgatok rá ellovok egyet reggel viccbol. Direkt oda írtam neki hogy idon túli pozitív de hat miért is vártam többet tőle😹😹😹 S.K.
2023. dec. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!