Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3391/4872 anonim ***** válasza:

Igen, SKnak igaza van, az én egyik régi főnökasszonyom 48!!! évesen szülte a lányát, és ennek is már 20 éve, imádják egymást nagyon jó a kapcsolatuk. És a volt főnökasszonyom is iszonyat fiatalos tőle.

Köszönöm lányok, igen talán felejtek majd belőle. Köszönöm a jó kívánságokat, én is remélem hogy mihamarabb meggyógyul a kicsikém. ☺️

A, a katéter már tényleg nem volt rossz, vagy csak már én nem éreztem semmit 🤣

Dodo

2023. nov. 30. 03:30
 3392/4872 anonim ***** válasza:
100%

Dodo! Gratulálok a csöppség érkezéséhez! ❤️❤️ Nem semmi amin keresztül mentetek mind a ketten, szörnyű, hogy ott nálatok sem jobb a helyzet egészségügy terén, mint a mi kis hazánkban... 😟 Császározniuk kellett volna, de hál istennek nem történt nagyobb baj! Mielőbbi felépülést kívánok mind a kettőtöknek❤️ És nagyon boldog babázást! 😘🥰

A! Tegnap voltam a szegedi klinikán és eskü, szerintem egy nettó 60 éves nő volt az UHn előttem, hatalmas pocakkal! Már fel volt véve az osztályra és igen csak közel állt a szüléshez. Nem akartam hinni a szememnek, tuti benne lesz a hírekben 😀 Szóval A, a kor csak egy szám....

D2! Az a torta valami istenien néz ki! Imádom a mangót, most így hajnalok hajnalán meg is kívántam... 😅 eddig nem igazán voltam kívánós, na de lehet majd most kezdem. Pedig olyan büszke vagyok magamra, hogy a 12kilós fogyásom után eddig még csak 1 kg jött vissza, így a 26. hétre😀

Egyébként mi jól vagyunk. A 2 hét lemaradásunk még meg van, de nem növelte tovább. Szépen cseperedett a jelenleg 667grammos Ivett baba ☺️ Nyilván jobban örültem volna, ha még jobban összekapja magát, de ami késik nem múlik. Nagyon aktív baba, folyamatosan mocorog, nem igazán bír magával, lassan kezd egy kicsit Alien-es lenni... 😅

Mostmár apukával is kezdünk megnyugodni, és próbáljuk élvezni a dolgot. Úgy néz ki 2 héten belül készen leszünk a gyerekszoba festésével és burkolásával, utána "már csak" be kell rendezni és megvenni mindent is, mert még konkrétan semmink sincs 😅

Közben mind a kettőnket elkapott a karácsonyi láz, férjem már a dekorálni akar, nekem meg még újra kellene csinálnom az adventi asztaltdíszt, mert egy kicsit megsínylette a házfelújítást 😬 Szóval ez lesz a 7végi programunk.

M

2023. nov. 30. 05:20
 3393/4872 anonim ***** válasza:
M! Akkor jó pörgős napok várnak rátok, egyébként tényleg a kor az csak egy szám 😸olyan szempontból is hogy tőlem a mai napig kérni szoktak személyit ha veszek otthonra egy uveg bort😹 aztán már ma holnap 30 éves leszek 🙀nagyon szép név az Ivett is😻 szoktam gondolkozni rajta mi legyen a neve ha kislány lesza babánk.🤭bár ott tartanánk 😹 S.K.
2023. nov. 30. 08:25
 3394/4872 anonim ***** válasza:

Én a gátmetszéstől jobban parázok 😹 bár igaz az is, hogy eddig a katéter meg sem fordult a fejemben :D

Múltkor egy tiktokos csajszi videóban mesélte a szülését és mondta, hogy rettegett a katétertől, de meg sem kottyant neki

Ha egyszer szülésre kerül a sor én vízben próbálkoznék elsősorban mindenképpen .. oda nem kell katéter gondolom 🤓

Mmmmm 🤩 nagyon jó volt olvasni ahogy írtál 🙏🏼

Mennyire cukik vagytok a férjeddel 🥹🥰

Ivett nagyon klassz név ❤️igazi főnökasszony lesz 🤩

Szívből kívánjuk, hogy élvezzétek ezt az időt, igazán megérdemlitek !

Végén kis vasgyúró lesz a csajszitok 😍

SK a neveken én is gondolkodom csomót amúgy 😅

Mindig azt hittem fiam lesz, soha életemben nem gondolkodtam kislányban.. aztán a naptól kezdve, hogy megismertem a férjem, eszembe sem jutottak a fiúk, csak az utóbbi időben :D Gergely mellè csak lányt tudok elképzelni :P

De már bármivel ki tudnék egyezni (csak egészséges lány legyen 😹😹😹hahaha)

D2

2023. nov. 30. 09:28
 3395/4872 anonim ***** válasza:

Köszönöm M, annyira örülök hogy végre jól vagy, és tudsz az ilyen dolgokkal végre foglalkozni, kicsit “leengedni”. Így kellene elteljen ez a szép időszak nem pedig parázással.

:(

Látod a mérésekről ennyit, 27én reggel nekem 56 cm mért az orvos és 4500 grammot, ahhoz képest megszületett másnap 52 cmterrel és pontosan 3350 grammal.

Nem számít a mérés, ez mindig csak ilyen saccolás.

Én biztos vagyok benne hogy makk egészséges kislány 🥰

SK nagyon sok boldog születésnapot, kérjük meg D2őt hogy csináljon egy tortát neked, mert nagyon profi, már írni akartam hogy mennyire guszta, mintha cukrász csinálta volna!!

Te is élvezd ki a szülinapod, tessék jól megünnepelni. Következőn már nem ihatsz majd alkoholt úgyhogy mindent bele 🤭

Remélem ma már jobban lesz a kisfiam. Eddig változatlan a helyzet nálunk.

Dodo :)

2023. dec. 1. 00:24
 3396/4872 anonim ***** válasza:

M! Jaj, bakker, hát tegnap volt csütörtök!🤦🏽‍♀️Ne haragudj, végig rohangáltam és áztam a napot. Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Tortát, jobb, ha nem sütök. Inkább küldök, ez cukormentes is🎂🍾🎉

Dodo! Még mindig nem együtt vagytok?😢

A.

2023. dec. 1. 02:20
 3397/4872 anonim ***** válasza:
Dodo! Bocsánat a szó járásomért😖 a maholnap alatt a nemsokára kifejezést értettem 😣 igazából április elején születtem 😊 de attól meg a torta jöhet 😋 S.K.
2023. dec. 1. 06:31
 3398/4872 anonim ***** válasza:

A csinálja a tortát, én díszítem majd 😄 így lenne jó eredményünk az eddig olvasottak alapján …

Köszönöm amúgy, örülök, hogy tetszett a művem 🥹❤️🙏🏼

SK, hívtad az orvost végül?

Drukkolunk Nathan babának 🥺🤞🏼🤞🏼 reméljük hamarosan már otthon bújcizhattok közösen ! 🥰🥰

Én most 26. ciklusnapon vagyok, úgy tűnik megjön a nem várt 👀😩(mondjuk az előző 32-33.napi nemvárthoz képest nem is bánom ha ma megjön .. annál hamarabb lehet kergetni az ovut😅)

Tegnap már azt hittem valami peteérés lesz a napokban mert valami eléggé folyt 😅 de ezek szerint nem duplázunk 🐒

Most meg valami maszatka a WC papíron, szóval sejtem mi a vége 🤓

Kérdező elvan tűnve, szerintem a világ összes vizsgáján is átmegy éppen 🤪

D2

2023. dec. 1. 10:34
 3399/4872 anonim ***** válasza:
Hívtam igen ma és december 18.-at mondott. 😹na mondom ez az én formam gondoltam hat akkor most ezt sztornózom mert a másik ugye december 20. 😹 így úgy döntöttem hogy mivel két nap csak a különbség így megspórolom inkább azt a 45ezret🤷‍♀️ D2 sajnálom hogy megjott az a fránya nem várt! 😿 S.K.
2023. dec. 1. 17:46
 3400/4872 anonim ***** válasza:

SK akkor én hibáztam bocsáss meg 🤭

De akkor kinek van szülinap? M neked ugye? Isten éltessen sokáig! 🥳

Mától már együtt vagyunk, javult az állapota! Nagyon boldog vagyok. De így is jövő hét csütörtök előtt biztosan nem megyünk haza. De nem bánom csak legyen egészséges 🙏

A, ma gondoltam rád:

[link]

Látod, sose szabad feladni 🤣🙏

Te még kis ovis vagy hozzá képest úgyhogy ne is halljuk többet hogy öreg vagy!

Kérdező tényleg eltűnt, reméljük minden csillagos ötös nála minden téren.

Dodo

2023. dec. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!