Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3371/4872 anonim ***** válasza:
D2 nagyon szép munka 😸 nem is gondolná az ember hogy egy ilyen szép sütemény nem lehet finom! Végre jött az e-mail holnap vagy holnap után már megjön a mehpempo. S.K.
2023. nov. 29. 19:25
 3372/4872 anonim ***** válasza:

D2! Igen, én is arra gondoltam, vagy ordítson ott nekem, vagy legalább ne férjek a tűzhelyhez a hasamtól🤣 Bár, utóbbit azt hiszem, pontosítanom kéne, nehogy odafönt félreertsék, mert már így is alig férek😂

A.

2023. nov. 29. 19:25
 3373/4872 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok, kedves hogy aggódtatok értem!

Megérkezett a mi kis szerelmünk Nathan baba, sajnos A nem hallgatott rád 😂 vagyis félig de, ugyanis nagyon lassú volt!

27én este már vajúdtam, 28dikán 20:20kor bújt ki, úgyhogy röpke 23 óra szenvedés után sikerült a világra jönni természetes úton, 3350 gramm és 52 cmterrel Nathan babának 🥰

Megszenvedtük nagyon, ő is én is! De túl vagyunk ezen is ☺️

A, amúgy én nálad is szerencsétlenebb vagyok, minden is történik velem de sose gyorsan vagy gördülékenyül úgy mint másoknak 😒

Dodo

2023. nov. 29. 19:32
 3374/4872 anonim ***** válasza:
100%

Dodo! Hát, még átgondolom, megbocsátok-e neki😂 De nagyon örülök, hogy mindketten jól vagytok és egészségben megszületett egy újabb kicsi nyilas!😁 Boldog babázást nektek!

"amúgy én nálad is szerencsétlenebb vagyok".

Á, az kizárt. Én arra számítok, ha egyszer véletlenül mégis eljutok odáig, minimum beszorulok a liftbe az osztályra menet és ott szülök meg 2 emelet között egyedül 🤣

A.

2023. nov. 29. 19:38
 3375/4872 anonim ***** válasza:

SK, nem volt rossz csak olyan bomba ízekre számítottam tudod 🥲😹

A 😹😹 nevetek :D amennyit diétázol el nem tudom képzelni, hogy gurulnál :D

Dodoooo 🤩 csodálatos neve van a kisfiadnak 🥹🙏🏼 Isten hozta Őt ❤️

Fu nagyon durva vagy hallod 😩 végtelen fájdalmas élmény volt ? Mondják, hogy megszépül az élmény, de még gondolom nem telt el annyi idő, szóval gyorsan meginterjúvollak 😹😹

Én is ebbe a csapatba tartozom amúgy Dodo 🥲 minden is és sosem úgy ahogy másokkal …. Úgyhogy most újra baromira beparáztam a nemlétező terhességtől és szüléstől 😎🤣

Majd ha lesz erőd és időd (szerintem) szívesen meghallgatnánk/olvasnánk Nathanka történetét 🥺

D2

2023. nov. 29. 19:40
 3376/4872 anonim ***** válasza:

A, jobban járnál mint a múltkori nőci akiből a blahán pottyant ki a babája 🤣🤣🤣 mondjuk ott lesz ám immunrendszer anyukám

D2

2023. nov. 29. 19:42
 3377/4872 anonim ***** válasza:
A hat ez jó ❤️😹😹😹😹😹😹 Dodo! Isten hozta a kisfiad a nagy világban! 😻 nagyon szép neve van! Csatlakozom D2 hozzászólásához majd írd meg a kicsi történetét🥰 S.K.
2023. nov. 29. 19:47
 3378/4872 anonim ***** válasza:

D2! Dehogy diétázom. Most híztam vissza abból a 8 kilóból, ami nagy nehezen lement, hatot🤣

A Blahát se zárom ki, de manapság annyian szülnek úton, hogy az már szinte mindennapos. Nem hiszem, hogy olyan szerencsém lenne, hogy lenne hozzáférhető közelségben ember😂

Biztos akarjátok azt a szülős sztorit? Nagyon bátrak vagytok! Mondjuk még mindig jobb, mint barátnőmnel, akit befektettek, mert már túlvolt a kiírton és akkor még az volt a szokás. Volt egy kis butácska szobatársa, aki előtte megszült. Azt mondja neki, hú, b+, ez kegyetlen, rohadtul fájt! Szerintem gondold meg!🤣 Barátnőm meg állt ott a hatalmas hasával. Ok., hát, majd meggondolom. Bár, nem tudom, milyen opciók vannak még 🤣

A.

2023. nov. 29. 19:58
 3379/4872 anonim ***** válasza:

Azért is érdekelne mert mindenki csak szépíti mindig a dolgot ha már ott a produktum a kezükben 😹 jah, meg életem első 28évében például elkerülte a figyelmemet, hogy ugye a placentát is meg kell szülni 🥲 (Te ott hagytad a placentádat Dodo? 😸 ez is érdekelne pl) van aki azt mondja, hogy azt rosszat megszülni mint a babát 🥲😩

Szóval érdekelnek igazi kendőzetlen sztorik 🥺

Én pl fixen nem ilyen leszek mondjuk … én kicsit drámás vagyok ilyen szempontból meg viccelődős :D a “mindjárt meghalok” a szavam járása például … igyekszem leszokni róla eskü :D de sejtem, hogy ezt fogom üvölteni amikor eljön az idő .. hahah

Pár éve láttam a jutyubon patakban szülést, van gondolom több féle is ….. hát baszkikám… első és utolsó egyelőre, hogy megnéztem mit hogyan kéne ha kirándulás közben indulnak be a dolgok 😹

D2

2023. nov. 29. 20:12
 3380/4872 anonim ***** válasza:
A! Most úgy vagyok mint te a múltkori tesztelésnél! Majd bepisilek. 😹 még majdnem háromnegyed óra mire pisilni tudok menni. Kicsit későn tudom a ma esti tesztem csinálni így értem haza a munkából. S.K.
2023. nov. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!