Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3331/4872 anonim ***** válasza:

Jaj, hát nem mondtad, hogy neked sürgős? Nem szülhetsz össze -vissza, hát ma van a napja!🤣 Már csak pár óránk maradt. Beszéld meg vele, hogy ne tétlenkedjen😉

Gyorsan. Akartam tortát csinálni, de túl lusta vagyok hozzá.

A.

2023. nov. 27. 15:03
 3332/4872 anonim ***** válasza:

Természetes szülés van tervben Dodo?

Én tegnap megint mondtam este Gergelynek, hogy fogadjunk örökbe .. :D azóta sem akar valamiért .. tényleg nem értem 🥺

Kérdező, majdnem elfelejtettem : ő itt Bea

[link]

Vannak huncut napjai, bevallom őszintén … főleg mióta az új lakásba költöztünk, szerintem megsértődött mert el sunyúlja a munkát 😏 van kicsit hosszabb szőrű szőnyegünk, amin látom a nyomát ahogy körbe jár rajta, így lebukik mindig ha nem végzi el a feladatot :D ma például megcsinálta a fürdőt és húzott is vissza a helyére 😹

A múlthéten elbújt, kb 10percig kerestem, hogy hol lehet … már a folyosón is néztem .. az ágy alatt volt 🤪🐒

Pedig már hívtam a Gergelyt, hogy elhagyott minket Bea, megszökött, más családhoz jár takarítani .. :D

Most van a Lidlben is azt hiszem ilyen kis porszívó amúgy, bár nem tudom milyen, hogyan teljesít

A, azóta sem készült el a tortád? Milyen szerettél volna készíteni?

SK, remélem azt hozza Neked a kiskulásMikulás amit kérsz :P

D2

2023. nov. 27. 18:21
 3333/4872 anonim ***** válasza:

Én is facellet vettem amúúúgy ! Ma néztem, hogy 10es

Bár biztosan rossz mert csak egy csík van rajta bármennyit mártogatom 🙄🙄🙄🙄😹😹😹🤓🤪már ha értitek a poént

D2

2023. nov. 27. 18:26
 3334/4872 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam nektek hogy a clearblue is szellemcsikos lett másnapra. Látom a halvanykek vékony vonalat😹😹 predictort sikerült szereznem. :) Illetve vettem babaváró teát. Az előbb ittam egyet egész finom 😸A! Egy jó erdei gyümölcsös torta az most nekem is jól esne 😋 S.K.
2023. nov. 27. 18:34
 3335/4872 anonim ***** válasza:

D2! Félig. Most eljöttem edzésre, addig a hűtőben várja a sorsát. Nem tudom, lesz-e belőle valami, nem nagyon akart megkeményedni a krém.

Valami öko-bio naaaagyon egészséges nyerstorta.🤣 Nem volt most ötletem, ez meg ott lógott a falon a novembernél. Csak ott áfonyás volt, az enyém meg meggyes, mert tavaly volt áfonyás.

Lehet, hogy szörnyű lesz, de akkor legalább nem eszek sokat😂

A.

2023. nov. 27. 18:37
 3336/4872 anonim ***** válasza:
Majd fotózd le tortát! 🥰 S.K.
2023. nov. 27. 18:38
 3337/4872 anonim ***** válasza:

SK! Na, azt nem ígérem. Gondoltam, végre rend lesz a konyhában, mert van motivációm. Na, csak még nagyobb lett a kupi. Tiszta háborús övezet. Ne mondd, hogy másik helyiségben, nincs másik helyiség. Mind ilyen. Nekem is kéne egy Bea. Meg a barátnői, egy aki, rendet rak, egy, aki elmosogat, egy, aki felmos...😂

A.

2023. nov. 27. 18:44
 3338/4872 anonim ***** válasza:
A ez nagyon jó ötlet! 😹😹😹😹😹😹😹 S.K.
2023. nov. 27. 18:53
 3339/4872 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok! Teljes mértékben igazatok can, minden fejben dől el. Mostmár csak pozitívan ❤️ A mai napon nagyon aktív volt,nem tudom, jogy frontok miatt, vagy csak ilyen kedve volt, de csórikám még azt a pár grammot is leadja, amit nagy nehezen magára pakolt 😅

S.K. nagyon fura tesztjeid vannak, nagyon kíváncsi vagyok, hogy minis lesz ebből...

Kedves A! Nagyon sok boldog születésnapot! Éljenek a nyilasok! 🥳😈 (nekem csütörtökön lesz a szülinapom 😜😀)

M

2023. nov. 27. 19:28
 3340/4872 anonim ***** válasza:
[link] Az alsó a tegnapi. De este vettem észre hogy ez is szellemcsíkot csinál. A méhpempőm még mindig sehol, ennyit ritkán várok csomagra. 🧐 A meghozta egy kis édességevéshez a kedvem😋 S.K.
2023. nov. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!