Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3311/4872 A kérdező kommentje:

Igen megváltozott , de megbízható. Igazából a clearblue is.

Érdekes, most mindenkinek késik sokat.. Nekem előző hónapban ( ma megjött... illetve csak pecsételek de valami elkezdődött :D )

Inek most, Nektek is D2, S.K....

Nekem mondjuk tuti a stressz benne van, mert vizsgaidőszak van.

Szerintem itt valami lelki dolog van a háttérben, meg I.nek a metformin.

Használtatok valami új vitamint?

Táplálék kiegészítőt?

2023. nov. 26. 17:01
 3312/4872 A kérdező kommentje:
Jaj A-t kihagytam, neked is gyanús volt az ovu o.o
2023. nov. 26. 17:01
 3313/4872 anonim ***** válasza:

Én l-t nem látom a beszélgetésben ezer éve :O

Én csak amit írtam korábban, babavitamin illetve a q10et.. k2+D3 Gal vitamin és a Zinzinós Balance Oil, meg még Gal magnéziumot(utóbbi hármat amikor kedvem van 😅 mert prenetalban van minden jóság ami kellhet)

Te extrázól valamit ?

D2

2023. nov. 26. 17:22
 3314/4872 anonim ***** válasza:
C, D, Vas, E, omega 3, cink+szelen, femibion (mert nem volt czeiczel), Q10, magnézium :) mondjuk az első harmat mindig is szedtem nagyon rég óta :) S.K.
2023. nov. 26. 17:37
 3315/4872 anonim ***** válasza:

Én most kivagyok 😹 tiktokon mindnekinek Mucinexes babája van újonnan :D valaki rájött, hogy segít a méhnyálkahártyának és a hüvelyváladéknak valahogy ..

Ez valami köptető amúgy ahogy most hirtelen olvasom … Guaifenesin van benne amit segíti oldani a váladékokat amikor betegek vagyunk, viszont úgy tűnik más váladékokat is segít :D majd jobban utána nézek, egyelőre megvagyok lepődve eléggé

D2

2023. nov. 26. 18:03
 3316/4872 anonim ***** válasza:

Kérdező! Igen, nekem gyanúsan nem volt🤣

D2! Hát, akkor ez a baj. Azt se tudtam, mi a szösz az, amíg nem írtad. Nem szoktam gyógyszereket szedni. Lehet, kéne 😂

A.

2023. nov. 26. 18:14
 3317/4872 anonim ***** válasza:

Én se nagyon vágom mi ez 😅 azt sem tudom, hogy köhög tőle az ember vagy mi? Meg ha nincs semmi bajod akkor csak alul munkálkodik vajon? 🧐

Nem emlékszem mikor szedtem utoljára köptetőt .. de azt tudom mikor fogok legközelebb 😹😹😹

D2

2023. nov. 26. 18:24
 3318/4872 anonim ***** válasza:
100%

A, had legyek én az első aki boldog születésnapot kíván!

Azt kívánom neked teljesüljön a legnagyobb álmod 😜 de még idén! Na meg egy jó nagy tortát minimum!

😊

Ünnepeld meg jól! Remélem az én kisfiam is ma érkezik, nem lesz olyan késős mint az apja 😂

Dodo

2023. nov. 27. 00:36
 3319/4872 anonim ***** válasza:

Dodo! Jaj, de aranyos vagy! Köszönöm szépen!

Hát, a legnagyobb vágyamra idén már nem igazán maradt esély, kénytelen vagyok elnapolni 2024-re, de cserébe remélem, a 2.legnagyobb teljesül.

Ezek szerint megvárta a kisfiad a szülinapom. Akkor mostmár húzzon bele! Még van 23 órája 🤣

Én is késős voltam, azért lett 27. Mondjuk, azóta is az vagyok 😁

A.

2023. nov. 27. 00:43
 3320/4872 anonim ***** válasza:

Jó, jó egye fene a 2024 elejével is kiegyezünk nem igaz? Csak teljesüljön, a második legnagyobb is természetesen ha több van 🤞

Akkor ezek a nyilasok már csak ilyen késős fajtàk 😂 de nem baj, imádom őket, nagyon jól kijövök velük. Egész terhességem alatt reméltem hogy a kisfiam is nyilas lesz mint az apja.

Remélem ma már tényleg a mi napunk lesz, tűkön ülök már napok óta 😅

Dodo

2023. nov. 27. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!