Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Bocsánat, hogy elvesztem egy picit, de egyszerűen nem jutottam ide...
Szóval ugye úgy volt, hogy kedden kellett hívnom a genetikát, amikor is közölték, hogy igen, meg vannak az eredmények, és csütörtökön!! kora délután fel fog hívni a főorvos asszony, hogy tájékoztasson szóban, a dokumentációt meg postán küldik 🤯 Fuck logic!? 🤷🏼♀️ Ezen már már sírni sem tudtam, csak nevettem...🤦🏼♀️
Szóval vártunk csütörtökig. Hát ne tudjátok meg... a maradék hajam is kihullott. Tudván hogy ott az eredményünk az asztalukon de még várjak 2 napot...
Mind1, eljött a csütörtök, mondanom sem kell hogy baromi lassan telt a délelőtt. Ebéd után meg kb csak a telefon felett ültem, még wcre se mertem elmenni (nem mintha a mobilt nem lehetne hordozni...). Negyed 3kor végre meg is csörrent, és az eredmények: NEGATÍVAK, minden negatív! 🥳. A vérben ugye nem talaltak cisztás fibrózist hordozó markereket, így a magzatvizet arra már nem is vizsgálták. A magzatvizet egyébként csak a huszon pár darab leggyakoribb kromoszomális rendellenességre vizsgalták, amiből nem találtak semmit, valamint megerősítették, hogy kislány lesz ❤️
Nyilván most nagy kő esett le a szívünkről, de még mindig nem lehetünk nyugodtak. Ugyanis ha tovább növeli a lemaradást, akkor még mindig sejthető, hogy valami komoly rendellenesség van a háttérben, amit nem tudtak kiszűrni.
Kedden megyek majd a klinikára UHra, majd szerdán a dokimhoz és meglátjuk mi lesz.
De épp beszéltük a férjemmel, hogy még ha ott is jó eredményt kapunk, akkor is az egész terhességet megbélyegezte ez az egész. És ha később, a pici bármilyen értéke akár minimálisan is eltérő lesz a nagy könyvben megírtaktól, azonnal arra fogunk gondolni, hogy baj van.
Igen...Tudjuk, hogy nem így kellene hozzá állnunk, de nem tudjuk semmissé tenni és elvonatkoztatni ettől az elmúlt 1 hónaptól.
Szóval így állunk most. Köszönöm nektek, hogy ennyire szurkoltok és aggódtok értünk ❤️ Nélkületek, ép ésszel túl sem éltem volna ezt az egészet.
M
M! Ugye, megmondtam😁
Az égvilágon semmi baj nem lesz. Még bőven van hátra a terhességedből. Dönthetsz úgy is, hogy élvezed. Én tudom, hogy egészséges, de az igazság az, hogy úgyis az van, ami van. Nem tudsz rajta változtatni, azt viszont eldöntheted, hogy éled meg. Miután megszületik egészségesen, hiába fogod bánni, hogy nem tudtad élvezni a terhességet, már nem tudod visszacsinálni, de most még igen. Gyűjthetsz jó emlékeket, amikre majd jó lesz visszagondolni, hogyan vártad őt.
Mondok egy történetet: Barátnőm 2.gyereke nagyon nehezen jött össze (aztán a 3.még nehezebben, de ez most nem tartozik a sztorihoz.) Ő semmiképpen nem vetetne el gyereket, így nem is csináltatott semmi plusz vizsgálatot. Kb.1 hónap volt még hátra a terhességéből, amikor mondták, lehet, baj van. Nekem mesélte, a papíron az állt, retardált magzat. Én nem sokat tudtam a terhességekről, hiszen még nem volt tapasztalatom, de a szó hallatán kirázott a hideg. Neki persze, nem mutattam, de belül pánikoltam, a régóta várt baba sérült lesz. Kérdeztem, az mit jelent? Ő halálos nyugalommal mondta, hogy nem tudja, tovább küldték egy vizsgálatra. Végül a várt időben tankönyvi méretekkel született makkegészségesen. 1 percig nem aggódott. Azt mondta, az ő gyereke, úgyis szeretni fogja, ha több feladata lesz, mint várta, akkor majd megoldja, mert az a dolga. Mire ment volna vele, ha végigstresszeli a végét?
Tudom, könnyen dumálok, én is paragép vagyok, én se lennék nyugodt,de ebben szeretnék olyan lenni, mint barátnőm. Kívülről láttam, mennyire egyszerűbb így.
A.
SK! Bocs, de én ezt már nem értem. Ha csak a középsőt látnám, azt mondanám, egyértelműen pozitív. Ha tudnám, hogy időn túli, még akkor is bizonytalan lennék, mert mitől van színe? A szerdai is ilyen volt először? Ha igen, akkor ez egy gagyi teszt, soha többet ne vegyél ilyet, bármi is az, mert folyamatosan álpozitívat mutat. Ha az nem volt ilyen, akkor meg nem tudom, mert a 2 szélső -.
A.
M! Nagyon örülünk a mostani jó híreknek ! ❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Szerintem az, hogy most aprócska, az nem jelent problémát egyelőre
Simán lehet, hogy teljesen normál súllyal születik csak picinek mérték végig… Ahogy A is írja, úgy gondolom én is ! Bízzatok ebben a pici lélekben és segítsétek lelkileg Magatokat és Őt is ! 🥺🥺 nem tudjuk mit hoz a jövő de amíg csak itt van a babátok, addig ne adjátok fel semmiképpen ! És igen, könnyű írni.. én már most azon stresszelek, hogy mi lesz a suliban ha tönkreteszik lelkileg a gyerekemet … aztán ha nem ezen akkor azon, hogy mi lesz ha ő tesz tönkre más gyerekeket….. hogy fogom kezelni ezeket a lelkileg megterhelő helyzeteket ….?! Nyilván most más jellegű a Ti aggodalmatok 🥺 csak eszembe jutott ez..
SK nagyon furik ezek a tesztek :O
Mondjuk az még furább, hogy még mindig nem jött meg.. ez nem az a teszt amit Kérdező is használ? Vagy az LH teszteket ugyanolyan? Vagy az sem csak én hiszem valamiért azt? 😹
D2
Azért kérdeztem csak, hogy ugyanolyan-e a tesztetek mert Kérdező is tesztelget és neki nem mutat második csíkot pl.
Na igen… de ez a három hetes várakozás… mondtad a dokinak, hogy voltak vércseppek is? Nincs neki lelkiismerete, hogy esetleg 3hét alatt bőven menthetné ha van menteni való ?!…. Nem idegesíteni akarlak ezzel, sőt tisztelem ezt a nyugodtságot ami jön belőled csak na, érted 🥺
D2
SK, mindenképp csak időn belül nézegess tesztet. 10 perc általában, utána dobd el mert csak fejfájást okoz.
Amúgy egyet értek A-val, a középső nekem is egyértelmű pozitív, de hát mostmár ki tudja mi van 🤷🏻♀️
Mindenképp jó lenne ha minél előbb látna egy orvos, vagy egy HCG szint nézetès a kórházban nem opció?
Nem tudom Magyarországon hol nézik, vagy csinálnak olyat?!
Hátha tényleg ahogy D2 mondja van ott valami 🙏
D2 a Novafamnak nincs íze, ő kapszula formájában kapható. Napi 2 db-ot kell bevenni vízzel. :)
Dodo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!