Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3271/4885 anonim ***** válasza:

Ezen a múltkor is kivoltam akadva.. de hogy lehet egy hónap?

Nem tudsz kicsit erőszakosabb lenni esetleg?

Neten nincsenek tapasztalatok a fogigátló abbahagyása és a mensi vacakolásával kapcsolatban ?

Nem jól fogalmaztam meg a kérdést 😹de remelem ertitek azért

D2

2023. nov. 24. 09:27
 3272/4885 anonim ***** válasza:
Milyen a hormon diéta? :) kepzeljetek december 20 az idopontom ahogy néztem az appot előfordulhat hogy nekem is pont olyan tajt lesz meg a nemvart. 😂 a szakirodalom szerint addigra múlik el de kitudja nem vagyunk ugyebár robotok :D csak 14-szer hívtam az a szerencse hogy akaratos természet vagyok és ha valamit szeretnek azon tűzön vízen megyek bármi áron :) már azthittem kocsiba pattanok ha megfoztem hogy személyesen kérdezzem meg melyik ügyintéző foglalt folyamatosan hogy nem tudja senki felvenni a telefont 😸 Cirma tarts ki! Van akinek csak a keses után mutatja ki egy héttel! Ennek a papírjan amúgy az allt hogy teszt érzékenység 10mNE/ml S.K.
2023. nov. 24. 09:31
 3273/4885 anonim ***** válasza:
D2! Egyszer elkezdtem utána olvasgatni de olyan volt mintha horror könyvet olvastam volna 😂😂😂S.K.
2023. nov. 24. 09:35
 3274/4885 anonim ***** válasza:

Így kell SK :D én úgy fortyogok ilyenkor mint az állat :D puffogok mint egy traktor 😹

Remelem megjön hamarosan aztán belecsaphattok a lecsóba 🤓

Itt nincs semmi extra, az esélytelenek nyugalmával várom a történéseket ..

D2

2023. nov. 24. 09:37
 3275/4885 anonim ***** válasza:

S.K. dieta: reggelente langyos ciromos vizet kell inni, 15 percel utana szűrt zellerlevet aztan megint 15 perc grapfruitle langyos vízzel+ algapor, utana egy teáskanal homoktövis olaj.

Ezeket kell inni minden reggel 5 hétig😃

Reggeli: köleskasa+lenmagpehely

Ebed: csirkemell sültzöldseggel,basmati/barnarizs egy marok friss zöldseggel

Uzsonna: vegan feherjeturmix+maca+kollagen

Vacsora:görög salata/kölespalacsinta/sütöben sült cukkini salataval.

Ma van az 5.napom. Nem tudom hasznal-e, de legalabb vekonyabb leszek karacsonyra😆

Cirma

2023. nov. 24. 09:56
 3276/4885 anonim ***** válasza:
Cirma! Akkor mindenképp jól jársz! 🤭😁 D2! Én is hasonlóképpen ülök a babérokon és várok 😄 egyébként lehet butának néztek, de merészkedek feltenni a kérdést hogy peteeresem nem is lesz addig ameddig meg nem jön a “mostani”menstruaciom? Vagy pedig jön majd egy peteeres (amit akkor érdemes figyelnem) aztán egy “másik” menstruacio? 😶😑 remelem értitek mire akarok rájönni 😅 rakerestem volna de Nemtudom hogy fogalmazzak a keresőbe 😸 S.K.
2023. nov. 24. 10:04
 3277/4885 anonim ***** válasza:
Sk miböl gondolod nem volt peteérés?
2023. nov. 24. 10:09
 3278/4885 anonim ***** válasza:
Cirma
2023. nov. 24. 10:09
 3279/4885 anonim ***** válasza:
6.-an este volt egy erősebb ovu tesztem ami negatív volt még. (Ezen a napon reggel volt egy nagyobb hőleesés, viszont nem ugrott fel ahogy kellett volna a nagykonyv szerint) :) azóta a 10-esek is negatívak voltak, illetve a reggeli hőm még mindig ugyanolyan alacsony amilyen volt :) S.K.
2023. nov. 24. 10:14
 3280/4885 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az esélytelenekhez.

A tesztem fényévekre volt a pozitívtól, és már nem is lesz az. Tegnap megint barnáztam, de ami durvább, valami undorító foszlányok jöttek ki belőlem. Olvasgattam az oldalon erről, változó okból volt embereknek. Volt, akinek a semmitől, volt, akinél rákot jelzett. Többségében küretre küldték őket.

Szóval a gyereket elengedtem, már csak abban reménykedem, hogy kevésbé súlyos kórság és várom a műtétet. Addig talán kihúzom😕

A.

2023. nov. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!