Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Még nem régóta, de ott türelmetlenkednek🤣
Még nem volt. Ma kellett volna pozinak lenni, mert mindig ilyenkor szokott, de múlt hónapban is késett már 2 napot. Szerintem most holnap lesz + vagy soha, mert a mai a legerősebb, de olyan messze van a pozitól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Hát, ez a vérzés elég aggasztó. Újabban szinte mindig van, de csak ilyenkor középidőben. Ma éppen rákot vizionáltam.😕 Több opció van. Mert van ugye polipom, méhszájsebem, meg ki tudja még mim. Múltkor említettem a dokimnak, ő nem aggódott, ha csak ilyenkor van. Csak régen sose volt, aztán néha, de csak egy tűhegyni, most meg már majdnem mindig és rendes pecsételő. És hónapról hónapra egyre több ☹️ Ma pl.megtelt egy tisztasági. De aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy több, csak legutóbb úgy fél napig volt és közben cserélgettem, így egyszerre nem látszott olyan soknak. (Azért akkor is pánikoltam persze.) Most meg 1 óra alatt lezavartam és utána semmi. Szóval lehet, csak többnek tűnt. De, na. Én nem akarok vérezni soha. Mármint nem klimaxot akarok, még mielőtt odafönt félreértik!🤣
A.
Középidős vérzés az “rendben van” elvileg, ahogy én olvasgattam róla
Lesz itt akkor pozitív LH teszt lassacskán 🤩
SK valamit mostmár pisilj le 😹 mert ezt nem bírom hahahah
Nagyon várom a péntekeeeeet 😭😹🙈
D2
Fu én amúgy tegnap óta mindent is felennék .. kezdődik a “mensikajálás” …. Mindent kívánok egyszerre és folyamatosan 😹 nagyon utálom
D2
valamit pisilj le...:DDD meghalok :DDD
S.K. nem szabad félni tele, tudod, új hónap új remény, ne félt tőle ennyire, mert ha megjön az mindig a rövidebb szakasz.
De amúgy én a helyedben még nem ásnám el a dolgot azért, van ott valami :)
Nekem senki ne küldjön Mikulást. Gyereket akarok, nem Mikulást!😡
A.
Méhpempőt én sem mertem eddig
Meg félek, hogy inkább bezavar a ciklusba 🥺
Volt amikor ittam méhpempő-ginzeng ampullát de ennyi volt vele a max próbálkozásom
Milyen méhpempőt rendeltél?
Nem küldünk senkit A :D csak a gólyát :D
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!