Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3241/4871 anonim ***** válasza:
Mannavita 40g-os kiszerelest rendeltem meg. :) egy kúra :) Be állítja a ciklust ha össze vissza van elvileg :) segíti a teherbe esést, növeli a progeszteront stbstb. illetve számos más jó hatása is van ezeken kívül aminek nincs köze a teherbeeseshez :) nagyon sok jót olvastam róla. Talán 1-2 olyat akinél nem vált be :) de szinte mindenki dicséri S.K.
2023. nov. 22. 21:35
 3242/4871 anonim ***** válasza:

Köszi, gólya jöhet 😁

Én nem méhpempőzöm, mert nem akartam összezavarni a végre szabályos ciklusom. De ha összezavarja magát, akkor már mindegy is lenne😂De mostmár meg azért nem, mert majd összezavarja a lombik.

A.

2023. nov. 22. 21:47
 3243/4871 anonim ***** válasza:

Jól hangzik ez a mannavita dolog, mmint az ígér 😇 aztán mi tudja :P pénteken kiderül, hogy kell-e Neked egyáltalán ilyesmi 😏😏🤞🏼

Lombikhoz kell a műtét A? És akkor utána mehet a bulika? Lombiknak amúgy mi a menete? Annyira nem vagyok képben az ilyenekkel egyelőre

D2

2023. nov. 22. 23:34
 3244/4871 anonim ***** válasza:

D2 én konkrétan tesztelés előtt/közben semmit nem érzetem, ezért el is ástam, hogy na biztos az a hónap sem sikerült… mindig minden hónapban már mensi előtt figyelgettem magam, hasszurka stb stb… hátpont abban a hónapban nem volt semmi jele hogy sikerült, egyébként a 8. hétig nem is éreztem semmit, utána jöttek csak a terhességi tünetek.

Kérdező, köszönöm a kérdésed jól vagyunk. Nem akar még jönni a kisfiam 🤷🏻‍♀️ hétfőre vagyok kiírva, kiváncsi leszek mikor lesz kedve kibújni 😆

A tesztet azért töltöttem fel, hogy lássàtok ilyen kis remény sugárból is lehet baba ☺️ amúgy én a predivel nagyon elégedett voltam. Előbb mutatta mint bármelyik másik úgyhogy nagyon ajánlom.

Írj majd ha teszteltél, nagyon szorítok ☺️

egyszer korábban már írtam hogy én a Novafam méhpempőt vettem, és szerencsére nem is kellett sokáig szednem, azt hiszem nem volt egy egész hónap, és pozitív lett a tesztem. Előtte kb 5 hónapig próbálkoztunk, úgyhogy nincs kizárva hogy az segített. A tesóméknàl is az hozta meg a csodát 6-7 hónap próbálkozás után, és a baráti körömben is még pár személynek, úgyhogy ártani biztos nem fog. A márka biztos mindegy, jó hogy adsz neki egy esélyt mert tényleg sok helyen olvasni jót róla.

M hogy vagy?

A meglesz az a pozitív LH teszt nyugi ☺️

Annyira szorítok mindannyiótoknak 🙏

Dodo

2023. nov. 22. 23:54
 3245/4871 anonim ***** válasza:

D2! Igen, ahhoz. Polippal nem csinálnak. Hát, a menetét én se tudom. Itt olvastam párat róla, de bár ne tettem volna😂

Dodó! Meglenni meglesz. A kérdés az, hogy mikor. Holnap az utolsó esélye, de lehet, már az is késő.

De azzal is kiegyezek, ha csak a hcg lesz +🤣

A.

2023. nov. 23. 00:47
 3246/4871 anonim ***** válasza:

Dodó! Én is drukkolok neked, hogy jöjjön ki a bébi. Annak főleg, hogy hétfőn, mert az a szülinapom 😁

A.

2023. nov. 23. 00:49
 3247/4871 anonim ***** válasza:

A, Jajj de jó, akkor duplán ünnepelünk majd! ☺️

én is 27dikei vagyok, csak augusztusi ☺️

Dodo

2023. nov. 23. 00:52
 3248/4871 anonim ***** válasza:

Remélem, akkor nekem a gyerekem lesz augusztus 27-i. Az úgy most kb.jó is lesz🤣

A.

2023. nov. 23. 02:04
 3249/4871 anonim ***** válasza:

Köszi Dodo az infót ! 😊

Akkor pár nap és itt a babád 🤩🤞🏼🙏🏼

A majd írd mizu az LH teszttel 🤞🏼

SK Nálad mi a helyzi ? 🤓

D2

2023. nov. 23. 09:26
 3250/4871 A kérdező kommentje:

Dodo kitartást! És a szüléshez pedig erőt kívánok, ügyesek lesztek!! :)

Én elszámoltam magam, és 8-9. duo körül lehet, a mai még negatív. Kicsit segít azért felkészülni a sikertelen hónapra :)

Remélem hogy ha negatív akkor hamar megjön és nem kell sokat várni majd!

s.k.-ra csak egy napot, az megnyugtat :D

A szorítottam neked hogy ne pisilj be, a tesztet az ovu tesztre értettem, mert már nekem görcsölt a hasam :DDD

D2 hányadik dpo? :3

2023. nov. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!