Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3351/4872 anonim ***** válasza:

Én nem is ismerek olyat, aki valaha is vízben oldotta volna fel.... mindenki magában ette 😅

Igen, már sajnos az a ritka, amiben nincs édesítőszer... 🙄

2023. nov. 27. 20:18
 3352/4872 A kérdező kommentje:

U de megkívántam a fantát…. 🥹🥹🥹

Én gumicukor függő voltam, de csak mensi idején…. De akkor hu… maoam egy egész zacskó aznap becsúszott…

Egy kis cseresznyés gumicuki mellé és persze a kedvenc savanyú gumicukor 🥹🥹🥹

Nekem ugye IR miatt nem lehet cukrosat de van cukormentes szerencsére bírja a szervezetem :33

Mindjárt sírok annyira hiányzik az igazi gumicukor 😂😂😂

De amúgy nem mintha nem híztam

Volna vissza így is pedig semmi cukrosat nem eszek 😂

Úristen gyerekek… jön a karácsony…. Mézeskalács, rántott hús, kókusz kocka, rántott hús , bejgli meg egy kis rántott hús burgonyasalátàval meg egy kis hókifli 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Ez lesz az első karácsonyom ir-esként…

Meg fogok halni.

S K ez nagyon furi, de a felsőnél is látszik valami…. Lehet hogy elindult valami de nem tudott tovább menni megint…

Lehet a helyesben nem használnék minden féle dolgot hanem stratégiát váltanék és orvoshoz mennék kivizsgálásra hidd el azzal többet érsz ha tenni szeretnél az ügyért ❤️❤️

DE én elfogult vagyok mert nekünk ugye segítség kell így én innen közelítem meg a dolgokat, az is lehet hogy ez a tea fog neked segíteni :3

2023. nov. 27. 20:25
 3353/4872 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot A!❤️

Én is nyilas vagyok, Cirma

2023. nov. 27. 20:54
 3354/4872 anonim ***** válasza:

Na, mi történt itt, amíg távol voltam?

M! Cirma! Köszönöm szépen nektek is! Éljenek a nyilasok!😁

Igen, készültem tejszínhabbal, biztos, ami tuti😂

Én se szeretem az édesítőket, de nincs tőle bajom, csak érzem az ízét. Mostanában ellazáskodtam a dolgokat, és hát igen, néha lecsúszott egy kis cukros. Az a baj, hogy finomabb, mint a kamu cukor. Mindig mondom én, hogy kétféle kaja van. Az egészséges, meg a finom🤣 Amúgy érdekes, mert pl.én az Apentát nem bírom. Mindig ég tőle a gyomrom, pedig megnéztem az összetevőket és elvileg semmi olyan nincs benne, ami a többi löttyben ne lenne, és azoktól meg semmi bajom🤷🏼‍♀️

Kérdező! Az IR karácsonykor szabadságra megy. Te nem tudtad?😉

A.

2023. nov. 27. 22:17
 3355/4872 A kérdező kommentje:
S K predi megvolt?
2023. nov. 28. 08:35
 3356/4872 anonim ***** válasza:

Ha lenne becenevem hómező lenne 😹 biztos rosszak ezek a tesztek… 🤪😩

Kiváncsi vagyok én is SK

Kérdező, nem is ehetsz semmiből ? 🥺

D2

2023. nov. 28. 09:21
 3357/4872 anonim ***** válasza:

A , amúgy az apenta is édesítőszeres, bár nem látom milyen van benne

Mert nekem pl az eritrit amitől borzalmasan fáj a hasam, azt tudom

Nem biztos, hogy minden fajta édesítőre érzékenyek vagyunk ugye

Nekem pl a laktózmentes tejtől is fáj a hasam, más laktózmentes dologtól viszont nem.. legalább is ha jól emlékszem

Mondjuk nem iszom tejet amúgy sem 😅

D2

2023. nov. 28. 09:26
 3358/4872 anonim ***** válasza:
Nem csináltam meg mert idon túl szinezodott el a clearblue is és úgy elvileg érvénytelen. :) pedig nem is csak egy vékony vonal van hanem mellette halványan a kéken van még egy minimális színeződés :) erről is olvastam minden félét :) próbálom lekötni magam december 20.ig de Nemtudok nem gondolni rá hogy miért nem akar meg jönni. Veletek mi újság? Kérdező egyébként egyik ismerősöm is IR-es nyáron esett teherbe, úgy hogy nem is terveztek, de örültek nagyon :) lassan már szülni fog. Amikor a szomszédom volt akkor sütött mindenfélét bejglit stb nyami :) egész megszokható dolgokat csinált mindig hozott nekem kóstolót 😋 mi lehet Dodoval vajon 😻 S.K.
2023. nov. 28. 09:47
 3359/4872 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi vagyok Dodoékra 🤩🤩🤩🤞🏼

SK naggggyon érdekesek a tesztjeid…. És nagyon irigylem a türelmedet !!

A nem tervezni teherbe esni azt hogyan kell amúgy? :D én ezeket sosem értem ….

Azóta nem csináltál új tesztet?

A clearblue kifejezetten szellemcsíkos? Nekem a facellen még szellem csík sincs 😹 pedig már annak is örülnék kb … hahaha

D2

2023. nov. 28. 17:38
 3360/4872 anonim ***** válasza:
D2 megpróbálok kifogni egy új peteerest :) “elvileg” a héten van új peteeresi időszakom azt Vadászgatom LH teszttel hátha épp a másik oldalam dolgozik ilyesmin 😸 vagyis figyelem hogy ezután történni fog e valami :) S.K.
2023. nov. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!