Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3381/4872 anonim ***** válasza:

S.K.! Részvétem! Teljesen átérzem.

Jaj, nem is mondtam. Pénteken a változatosság kedvéért nézetek progi szintet. Nem tudom feldolgozni, hogy nem volt ovum🤣 Hátha, ha látom, elhiszem.

A.

2023. nov. 29. 21:10
 3382/4872 anonim ***** válasza:
Akkor már ketten vagyunk akiknek kimaradt 😹 én is kiváncsi vagyok mi okozott ekkora kavarcot nálam 🙄 lassan de biztosan az is kiderül. 😸 S.K.
2023. nov. 29. 21:29
 3383/4872 anonim ***** válasza:
Elvileg az én koromban már gyakran előfordulhat, hogy nincs, de ennyire durván még sose kaptam rajta. Hihetetlen, hogy így beszopatott. Remélem, még nem a klimax😕
2023. nov. 29. 21:33
 3384/4872 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, A voltam. Dehát ki más lehetne a klimax közeli?🤣
2023. nov. 29. 21:33
 3385/4872 anonim ***** válasza:

A 40az öreg? Most komolyan kérdezem amúgy :D

Ah szerintem klimaxtól még amúgy nem beszélhetünk Nálad egy ideig… persze egyénenként változik de na :D

Anyum 51 és örül a klimaxnak mert így nem kell fűtést kapcsoljon azt mondja..😹😹😹 ezt csak így poénból itt hagyom

Nagyon kis pedáns vagy az LH teszttel kapcsolatban SK

A, Te Medibe jársz progit nézetni?

D2

2023. nov. 29. 21:42
 3386/4872 anonim ***** válasza:

D2! Sajnos, már rég nem vagyok 40, de amúgy nézőpont kérdése. Gyerekhez nem a legkedvezőbb kor, az tény. Amúgy meg a 80 évesekhez kepest nem öreg, a kamaszoknak meg egy 20 éves is az.

Hát, ez az egy haszna lesz, mert én nagyon fázós vagyok, de egy darabig még szeretnék fagyoskodni.

Igen,Medicover, ha arra gondolsz.

A.

2023. nov. 29. 22:24
 3387/4872 anonim ***** válasza:
100%

Na aki fél a szüléstől az ne olvassa el 🤣 csak erős idegzetűeknek ajánlom 🤣🤣

Mondjuk én mindenkitől aki túl van rajta azt kérdeztem hogy “tényleg olyan mint a filmekben, hogy ott fekszel és üvöltessz?” A legtöbben azt mondták, hogy á dehogy csak max kicsit hummogsz de tök halkan megszülsz, semmi extra.

Hàt ezeket felejtsétek el, hazudnak! Mind hazudnak 🤣

Vagy tényleg én vagyok annyira szerencsétlen hogy 100ból rám esett pont az a szám, hogy na jó akkor ő most szenvedni fog?!

Este 21:00kor 10 perces rendszer fájásokkal bejöttünk. Amúgy azt tudni kell, mi Ausztriában élünk, és itt se sokkal vagányabb az egészségügy mind otthon amúgy…

Szóval bejöttünk, hülyének néztek haza is küldtek, csináltak egy gyors fájásmérést, közölte a nővér hogy ez még nem fájás. Hát gondoltam, akkor mi a szent szar mert elég jól éreztem. Haza mentünk, szerencsére nem lakunk messze 10 perc autóval.

Semmit nem aludtunk, hajnali 3ra olyan szép két perces fájásaim voltak, szenvedtem már be se mertem jönni, mondom megint elküldenek vagy még hülyébbnek néznek mint előbb. Az emberem csak behozott, ne otthon szenvedjek már. Megvizsgáltak, szerintük ez megint nem fájdalom, méhnyak nem szállt le de már nem küldtek haza, felvettek az osztályra hogy na jó holnapra talán elmúlnak a fájások. Egész éjjel brutális volt, elaludni nem tudtam, enni se, se semmit szó szerint. (Végig minden erősebb fájásnàl dőlt belőlem ilyen menstruació szerű folyás is, amit nem is értettem mértnem vesznek figyelembe a mennyisége miatt, na de mindegy is …. ) Délelőtt 11ig egyedül szenvedtem, párom dolgozott. Amikor megjött az nagyon felemelő volt, végre valakire tamaszkodhatok. Így szenvedtem még tovább de egyre növekvő fájásokkal, már csillagokat láttam, térden állva könyörögtem a császàrért… nem lehet nincs orvos 🤣 egy kórházban nincs orvos….. kiégtem. Oké, szenvedtem tovább 13kor megvizsgáltak, méhet nem nèztek csak fájás mérés.. kevesebb úgyhogy menjek vissza szobába. Akkor menjek le ha már sűrűbb a fájás. Kértem fájdalomcsillapítást, mindent is ami létezik de nem lehet, mert nem jó még ott alul, nem tágulok, habár meg se nézte de ő tudta.

Na 15 óra körül én szóltam a nővérnek, hogy ennyi meghalok nincs tovább… inkább a halál de ezt nem. Elküldött megint szülőszobára vizsgáljanak akkor meg. Nagy nehezen megnéztek, végre kitágultam 7 cm szupi, akkor kaphatok fájdalomcsillapítót. Nem sokáig segített, kb 10 percet de megváltás volt. (Infúziós fájdalomcsillapitó, inkább kicsit bealudtam tőle) Ezután ott lettem hagyva a párommal 1 órát egyedül, már toló fájásaim voltak, üvöltöttem torkom szakadtából, senki nem jött segíteni mert más is szült, és nem volt elég személyzet. Na mondom szuper.. látod A, ilyen az én szerencsém 🤣

17 óra körül jött egy szülésznő, na az égiek küldték. Azt mondta nem hagy egyedül, ott lesz velem végig segít. Nagyon kedves volt, végre valaki. És megnyugtatóan hatott is rám, végig dicsért, segített. 18 körül megkérdezte hogy adjon-e gerincbe érzéstelenítőt, Magyarországon nem is tudom mi a neve. Ha ad akkor 3,5 óra még kb, ha nem ad akkor 2 óra. Na szuper volt ezt ott így eldönteni, én már mindent is megtettem volna csak hogy ne érezzek semmit. Nevető gázt szívtam folyamat, de igazából az se segít csak kicsit befleshelsz tőle.

Párom harciasan kiállt hogy nem, nem kéri az érzéstelenítőt, én meg még a sokk alatt voltam hogy milyen két óra még, én azt olvastam ez normálisan fél óra. Bőgtem mint egy óvodás🤣 szenvedtem vagy 5 órát összesen a kitolási szakaszban, mindig vissza ment a feje… kijött vissza ment, ezt játszottuk estig, amíg végre már jött egy orvos. Azt mondja hàt ez így jóhogy nem megy, a vállán van a köldökzsinór, nem engedi kibújni. Szegénykém, már ő is sokkot kapott, bekakilt a magzatvízbe (azt elfelejtettem leírni, hogy szülésznő repesztette, de az nem fáj).

Szóval az orvos két nyomás után szépen gátmetszést csinált, hát mit ne mondjak ordítottam végig, hogy mindneki bassza meg aki azt mondta hogy nem fáj 🤣 de végre gàtmetszés által megszületett a kisbabám. Igazán felemelő érzés volt, annyi szenvedés után. Sajnos nem láttam egyből, csak a párom, vitték is lélegeztetni. Nagyon cuki volt, kiabált hogy a fiam, és hogy mennyire rá hasonít, olyan mint ő picike.

Nathan is annyira megszenvedte. Most is az intenzíven van, mert valami gyulladás is van a szervezetében úgyhogy antibiotikumot kap 😭 nagyon rossz hogy nem lehet velem a szobába. Remélem holnapra jobban lesz🙏

A méhlepény megszülése ezek után nem volt semmi, plusz egy fájás de ahhoz képest amin túl mentem, bárcsak ennyi lett volna az egész. Szinte tényleg az már egy nyomás.

A varrás megint csak nem volt olyan rossz, szépen leérzéstelenítette az orvos, pedig attól még nagyon féltem.

Mondanom se kell ezt így 23 óra után, milyen trauma volt, párom kezèt szerintem eltörtem, habár a kukijàt kellett volna mert folyamatosan azt hajtotta hogy a következő gyerek akkor hogyan lesz 🤣🤭🤭

Hàt termesztés úton nekem sehogy, a császár se sokkal kellemesebb tudom, de legalább megvan fél óra alatt… úgyhogy én így többet nem szülök, traumám van, ha alszok is erre gondolok újra átélem az egészet….

Persze a kisfiam már most imádom, ott ülök mellette egész nap, pedig rengeteg vért vesztettem, fel se állhattam egész ma délutánig, csak tolókocsi.. mostmár megy szerencsére egyedül is. De az hogy elfelejted a fájdalmat, az szerintem kamu, én ezt a fájást sose felejtem el.

Na és most hogy megnyugodtassalak benneteket, ez csak velem történhet meg, higyjétek el. Amúgy ha valaki megkérdezi, azt mondom amikor a kisfiamra nézek, hogy igen megérte ❤️ csak nem szívesen élném àt újra.

Azt kihagytam hogy szülés közben egy katétert is kaptam, hogy le engedje a hólyagomból a vizeletet, hátha az miatt nem csúszik ki. Úgyhogy olyan voltam mint a piros hetes, mindent is vittem, mindent is kaptam 🤣 átéltem mindent 🤣

Jó hosszúra sikerült bocsi lányok, könyvet is írhattam volna róla ennyi erővel 🤣❤️

Dodo

2023. nov. 29. 23:39
 3388/4872 anonim ***** válasza:
A, rengetegen szültek már 40 fölött, sőt volt aki 50 évesen is. Hallottam egyik kolleginámtól olyat, hogy egyik ismerősének a két gyermeke között van 20 év korkülönbség (hat ez sem valami mindennapos😸 furcsa volt nekem is hallani🙀) úgyhogy te még olyan messze vagy az oregtol mint a fene 😽 D2! Próbálom elkapni az elkaphatatlant 😸😸 S.K.
2023. nov. 29. 23:39
 3389/4872 anonim ***** válasza:
Dodo! Minden elismerésem a tiéd! Amiket leírtál nagyjából ezektől és így félek pont ahogy leírtad! Nem semmi kitartás volt benned! Büszke vagyok rad így ismeretlenül is! A kisfiadnak pedig mielőbbi jobbulást kívánok! Remelem hamar meggyógyul! 😽 S.K.
2023. nov. 29. 23:49
 3390/4872 anonim ***** válasza:

Jaj, szegénykém! Gyors gyógyulást kívánok a picinek! Meg persze, neked is! Még nagyon friss, de nyugi, fogsz belőle felejteni, olyan az agy.

Az a durva, hogy én a katétertől félek a legjobban🤣Egyszer már volt bennem, de akkor eszméletlen voltam, máshogy tuti nem hagynám.

A.

2023. nov. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!