Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Olyat kérj amiben a legmagasabb a Guaifenesin !
Azt nem tudom, hogy a szirup és a kapszula között van-e különbség
Tiktokra amúgy ha beírod, hogy Mucinex akkor csomó videó van ezzel kapcsolatban
Itt is olvastam már olyan válaszokat, hogy betegség közben estek teherbe és mennyire meglepődtek… :D meg kéne kérdezni, hogy köptetőztek-e 🤪😹
Mehpempo nem hangzik túl biztatóan 😅de reméljük a hatása meg lesz 🥰🥰
D2
Szerintem simán csinálj egyet amúgy
Ha van valami azt már bármilyen vizeletből kimutatja, az fix kb
D2
D2! Ezen a köptetőn úgy röhögtem itt magamban, hogy majdnem félrenyeltem a kaját 🤣 Mindenre figyelsz. Szerencsétlen beteg, juhú, végre itt az alkalom, hogy kipróbálja a köptetőt🤣
SK! Tudsz valamit. Én akárhány online dokinak írtam, még sose válaszolt egy se😁
Jobbulást!
A.
D2! Na jó, hagyd abba, mert itt már mindenki hülyének néz, hogy mit röhögök. "Meg kéne kérdezni, hogy köptetőztek-e."🤣
Amúgy szerintem azért lettek a karantén gyerekek, mert egyszerűen unatkoztak az emberek. Hova menjünk? Ja, sehova nem lehet. Na, jó, akkor dugjunk...
A.
SK! Köszi 😁
Amúgy ez a doki se csúnya. Na, majd ha Cuki doki megbukik, felkeresem🤣
A.
Na mondjuk a tojásfehérje durca :D de ki tudja.. hahah
A köptetős elméletnek egészen hiszek amúgy valamiért .. :D
Én eddig csak angol dolgokat láttam róla, majd megnézem ír-e valami okosságot a magyar web
A 😹 csak óvatosan nyeljél félre 😬
Amúgy ki kell használni az alkalmat, nem? 😅 egyből felcsillant a szemem 😹 nem tagadom
D2
Igen :D elég bájos a kis fürtöske 🤣🤣
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!