Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Privátban nem beszél vele senki innen? 🥺
Olvastam nagyon régi kommentet, valamilyen viber csoportról talán ?! amit csináltatok anno (de lehet baromi rosszul emlékszem) 😹
Mindenesetre mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy merre lehet, jól van-e ?!
D2
Kicsit mintha én is taksonyodnék, pedig nem vagyok egy beteges típus szerencsére 🤞🏼 de így legalább megmasszíroztatom magam 😹 hogy ne legyek betegebb :D
Juuuuj, rosszul is érzed magad?
Milyen volt a vásár amúgy? 🥺
Sokat voltatok kint?
D2
D2! Ott sincs most. Tanul.
SK! Lehet, hogy a pálinka is jó teherbeesésre. A régi öregek is itták és mennyi gyerek volt!🤣
A.
Uhh S.K, Jobbulást! A pálinka valóban segít, sztem többre mész vele, mint a coldrexel, vagy a forralt bor sem elvetendő 🤭🤣
Még az egyetemen volt egy lakótársam aki a mézes fokhagymát ette ilyenkor folyamatosan, pedig inkább mézes pálinkát kellett volna innia 😅
Kerdezőnek meg nagyon szorítok, le maradtam róla, hogy vizsgázik... 🤞🤞
Kész lett az adventim: [link]
Nem lett egy csodamű, de nekünk tökéletes ☺️
M
Tenyleg jó lett M 🙂
Köszönöm lanyok a valaszokat a stresszre. Szóval ne stresszeljek azon, hogy stresszelek.🙂🤣
Igazság szerint nalam szerintem teherbeesési sikertelenseg mellett kiégés van a munkámban.
Viszont nem tudom így mi legyen, ha összejönne a baba egyértelmű lenne. Sajat vallalkozas így nem olyan egyszerű leépíteni es új munkat keresni.
Szerintem ez miatt van bennem feszültseg.
Cirma
Nekem is tetszik M 🤩 meg is fogjátok gyújtani a gyertyákat?
Mióta együtt vagyunk egyetlen egyszer sem tettük ki időbe a “koszorúnkat” 😅 szerintem ez már hagyomány marad nálunk 🥲 persze sosem így tervezem… csak valahogy így alakul …
Mondtam neki már a múltkor, hogy elsején elkezdek díszíteni…
Felhozott 10db cukorpálcát(tudjátok mire gondolok?! 🙈) és egyetlen egy db ilyen virágba szúrhatós Mikulás fejes pálcikát 😹😹😹 három napja az asztalon vannak a cukorpálcák… majd a függöny karnisról lógatom le őket amúgy 🥹
Megértelek Cirma 😩 nálam is hasonló volt a helyzet .. sikertelenség és munkában való kiégés terén is 🥲 lelkileg és testileg is megterhelő
Én azt javaslom, hogy ha látsz egy kis kiutat a jelenlegi vállalkozásodból és tényleg nem érzed jól magad benne, akkor próbálj meg valamilyen szinten váltani vagy valahogyan változtatni a jelenlegi helyzeteden! Bár nem tudom mivel foglalkozol de hátha van mód a dolgok pozitív irányba terelésére 🙏🏼
Én brutálisan elkezdtem szorongani, ami már a mindennapjaimra, a munkába járásra is kihatott..senkinek nem kívánom esküszöm … azt viszont kívánom, hogy semmiképpen se kerülj ilyen helyzetbe ❤️🤞🏼
Nagyon nehéz a változás/váltás és félelmetes is de Te magad vagy a legfontosabb, és az első számú prioritás Te legyél önmagadnak! A saját tested és a saját lelked egészsége az első 🥺 ha Te rendben vagy onnantól lehet minden mással foglalkozni
D2
D2!
Köszönöm a választ.❤️
Megkerdezhetem, hogy oldódott meg vegül?
Cirma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!