Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3491/4873 anonim ***** válasza:

Igen, de +/- 1 nap nem oszt, nem szoroz.

A.

2023. dec. 7. 21:36
 3492/4873 anonim ***** válasza:

Rendben. Köszönöm szépen.🙂

Cirma

2023. dec. 7. 21:43
 3493/4873 anonim ***** válasza:

A jól írja, nálam sem esett egybe, csak ezek a mamlaszok nem szóltak, hogy mit hogyan kéne ilyenkor… szóval én 4-5nap mentem azt hiszem .. mondjuk én is lehettem volna okosabb 🥲 de a kövinél már tudom, hogy mit hogyan kell majd csinálni .. 😊

A téliálomra én állandó jelleggel vevő vagyok 😹 jól bebábozódni egy pokrocba,takaróba 🥹 más nem is kell

Néha mikor lepihenek eszembe jut, hogy ha lesz gyermek soha többet nem pihenek kb 😹 szóval addig megpróbálom kihasználni a dolgokat 😸🤪

Én is várom már az ovukát, de lehet nekem még több mint egy hét ..meglátjuk

D2

2023. dec. 8. 10:58
 3494/4873 anonim ***** válasza:
Ma reggeli hőm 36,6. Nem tűnik valami ovus hőnek. Szerintem a szervezetem nekem megint csak próbálkozik, azért erősek a tesztek 2-3 naponta. Azon gondolkozom félreteszem a témát egy időre, és csatlakozom A-hoz. Teli alom és karácsonykor meg marad a rendes pezsgő😹 vagy legalább addig amíg nem kerülök orvoshoz… több mint másfél hét még, max a hőt figyelem egyedül, hogy teljes legyen a diagram. A szakirodalom szerint jovohet vége fele kellene megjonnie megint a nem vártnak. De annak sincs megcsak egy pici előszele se mint azelott szokott. Drukkolok a háttérből mindenkinek! 😻 S.K.
2023. dec. 8. 12:36
 3495/4873 anonim ***** válasza:

Nagyon kiváncsi vagyok mit mond a dokid majd SK !

Esetleg kérdezz rá Te is hormonpanelre, hátha javasolja

Meg abból több dolog is kiderülhet ugye

Ő be is tud utalni rá

D2

2023. dec. 8. 17:07
 3496/4873 anonim ***** válasza:
Ezt a hormon dolgot mindenképp majd szeretném neki említeni :) jó nagy a csend. Készül mindenki a karácsonyra? :) S.K.
2023. dec. 9. 22:46
 3497/4873 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt. Na, visszatértem. Az elmúlt napokban téli álmot aludtam 😁

Mostmár leírom, legfeljebb majd jövök ide sírni, dehát azt már úgyis megszoktátok🤣

Pénteken csináltam egy tesztet, ami + lett, de olyan halvány, hogy alig látszott. Az mindenesetre kiderült, hogy volt ovum😂 Ne kérdezzétek, hányadik dpo, mert szerintem ugye nem volt ovum. De sajna, 13-nál kevesebb nem nagyon lehetett. Azért megadtam az esélyt és elkezdtem szedni a progit. 2 napig rohadt sokat fájt a hasam mindenféle módon. Gondoltam, megjönne, csak a progi nem engedi. Tegnap este viszont elmúlt minden "tünetem". Azóta meg az a bajom. Mindenesetre ma megint teszteltem. Erősödött, de még mindig nagyon sápadt. Nem élem bele magam. Jövőhéten megyek hcg vérvételre, majd az megmondja a tutit.

A műtétem úgy látszik, tovább csúszik 😕

A.

2023. dec. 10. 09:06
 3498/4873 anonim ***** válasza:
A! Nagyon nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen! Teljesen izgatottá tettél😻😻😻szerintem nekem is volt ovum mert már ma is tegnap is 36,7-36,8 a hőm. Gozom sincs mikor lehetett mert 7.én is volt egy erős LH tesztem pedig akkor is 36,7 volt már a hőm😹 előtte meg lázas voltam úgyhogy gozom sincs, mikor lehetett. Arra is gondoltam időközben “felébredt” a másik petem és az katyvaszol bele itt a teszt és hőmérő dolgaimba😹 szóval nem értem hogy lehet az hogy reggel magas a hő meg erős a teszt is 😅 kíváncsian várom A hogy mit mondanak neked! Még a végén marad a kölyök pezsgő tenyleg! 😹 S.K.
2023. dec. 10. 09:38
 3499/4873 anonim ***** válasza:

S.K! Örömmel lemondanék az alkoholról egész életre is, csak egyszer maradna már velem végre!🙏

Szilveszterkor amúgy is mindig Kölyök pezsgőt iszom, szóval nagy változás nem lenne. Annyi, hogy nem veszek mellé bort😂

Egyszerűen nem tudok hinni benne. Azt hittem, ha a mai erősebb lesz, megnyugszom, de nem. Csak még idegesebb lettem. Olyan antiterhesnek érzem magam☹️

A.

2023. dec. 10. 10:01
 3500/4873 anonim ***** válasza:
Valaminek lennie kell ha pozitívak a tesztjeid, na meg amíg nem jön meg addig van mindig remény. Lehet jobb is hogy nincsenek ezek a gorcsok Nemtudom mennyire egészséges ez az első hetekben vagy épp mennyivel jobban keltene akkor az aggodalmat, ha gorcsolne a hasad. Így szerintem nyugtatóbb érzés legyen benned hogy nincs fájdalom 🤗 Különben meg valószínű még nem fogtad fel hogy megtörtént amire mindig is vartal 🤗 fogom lélekben a kezed! S.K.
2023. dec. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!