Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3541/4874 anonim ***** válasza:

A! Együtt voltunk terhesek, ne haragudj meg, de ha jól emlékszem még a 6. Héten elment a baba. Semmit, az ég világon semmit nem kell érezned, csak néha megjön érzést, de azt se folyamatosan! Igaza van HD-nek, hogy felejtsd el, hogy te antiterhesnek érzed magad.2 gyerekem van de semmit, a nagy 0at kell még érezni ilyenkor. Össze se vagytok még kötve ilyenkor. Nyugodj már meg, szépen kérlek! Bízz magadban egy kicsit, és ne haragudj a kor nem magyarázat. Itt most a józanság,felnőtt viselkedés és sokkal több pozitív gondolat kell. Jó?

A2

2023. dec. 12. 13:36
 3542/4874 anonim ***** válasza:

A2! Így van. De pont azért, mert még nagyon korai, a józanság az, ha nem élem bele magam semmibe. Jelenleg arra van nagyobb esély, hogy egy sima kémiai, ami rengeteg embernek van. Nem is tudnék róla, ha nem teszteltem volna.

Tudom, hogy nem kéne éreznem semmit, de az a semmi is elmúlt. Az pedig egyszer már rosszat jelentett.

Meg hát, mindenkinek már 0naposan leszakad a melle. Tudom, ne olvasgassak, de már késő, ezeket nem most olvastam 😂

Mind1, hamarosan úgyis kiderül és akkor befejezem a hisztit, vagy így vagy úgy. De ha rosszul végződik, nem fogom bánni, hogy nem éltem bele magam jobban, mert akkor jobban fáj.

A.

2023. dec. 12. 13:53
 3543/4874 anonim ***** válasza:

Tényleg ne olvasgass ilyen téren semmit. Egyébként nincs 2 egyforma terhesség sem. Nem beszélve a gyerekről 😂

De te nem az, hogy nem éled bele magad, hanem egyenesen negatív vagy. Maradj semleges, lesz, ami lesz alapon.

A2

2023. dec. 12. 14:03
 3544/4874 anonim ***** válasza:

A2! Olyan akkor tudnék lenni, ha mindegy lenne. De nem mindegy, ezért inkább a kisebb fájdalmat választom. Mert ha jó a vége, akkor az nem zavar, ha nagyobb a pozitív csalódás, ha viszont rossz, akkor zavar a nagyobb negatív. És maradjunk annyiban, hogy jelenleg mindkettőre ugyanakkora esély van.

A.

2023. dec. 12. 14:07
 3545/4874 anonim ***** válasza:

Azért legyen erőd majd megnyitni az eredményt 😁 estére várható?

A2

2023. dec. 12. 15:25
 3546/4874 anonim ***** válasza:

A2! Remélem, hogy igen. Essünk túl rajta. Eddig nem éreztem annyira, mint az előzőnél. De ma igen, már úgy keltem. Semmi nem olyan, mint eddig. Már folyásom is van, eddig az se volt. Ebből vérzés lesz☹️

A.

2023. dec. 12. 15:51
 3547/4874 anonim ***** válasza:

Milyen folyás? Mmint színre

A2

Lehet a progitól is, nem?progi témában nem vagyok otthon, nem kellett szednem.

2023. dec. 12. 16:48
 3548/4874 anonim ***** válasza:

A folyás az épphogy jó ilyenkor nem? Fertőzésektől óv és a véráramlást jelzi ha anno jól olvastam …

De nem vagyok orvos természetesen

😅

D2

2023. dec. 12. 18:26
 3549/4874 anonim ***** válasza:

A! Nincs még eredmény? 🥺

Egyébként nekem is a terhességem kezdete óta van folyásom, hol több, hol kevesebb, hol vizesebb hol krémesebb állagú. Azt mondta a dokim, hogy amíg nincs más színe (sárga, zöld, barna, vagy véres), valamint nincs szaga, addig semmi probléma, ez teljesen normális.

Szóval nem biztos, hogy ez rosszat jelent, az is lehet, hogy tényleg a progitól van, mert az simán okoz ilyet...

M

2023. dec. 12. 20:22
 3550/4874 anonim ***** válasza:

Megjött ez a nyomorult eredmény. El is engedtem. Legvalószínűbb, hogy ma lennék 4+3, de 4+2-nél semmiképpen nem lehet fiatalabb, inkább a több valószínű, max.pedig 4+5.

Hcg: 290,32☹️

A.

2023. dec. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!