Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3561/4874 anonim ***** válasza:

Plusz lenne valószínűleg igen csak gondoltam hátha erősebb a csík tudod és hátha megnyugtat picit, hogy történnek a dolgok 😊

A úgy bezsongattál, hogy azt álmodtam pozitív a tesztem (vagy is valakié volt :D nem tudom kié) és utána olyan volt mintha álmom belül álmodnék, hogy biztos hülyeséget álmodtam de ott volt még egy pozi teszt erősebben :D gondoltam akkor mégsem álom 😅 de az volt végül..

Barátnőd milyen nemű gyermeket vizionált Neked?

D2

2023. dec. 13. 09:39
 3562/4874 anonim ***** válasza:

D2! Nem nyugtatna meg, mert az előzőnél is a vetélésem napján volt a legerősebb.

Lányt. De engedjük ezt el, már a puffadásom is tűnik el. Minden jel arra utal, hogy ismét véget ért az álom. Nem akarok már ezzel foglalkozni.

A.

2023. dec. 13. 10:09
 3563/4874 anonim ***** válasza:

Azért titkon remelem vannak bizakodó perceid is annak ellenére amiket nekünk írsz 🤞🏼🥺

Ha minden jól alakul ne kelljen utólag bánnod, hogy nem bíztál magatokban eléggé

De ennek ellenére teljesen megértelek amúgy

Lassan eljön a péntek 😇🙏🏼

D2

2023. dec. 13. 10:24
 3564/4874 anonim ***** válasza:

D2! Utoljára tegnap voltak, de inkább pillanatoknak mondanám. A percek erős túlzás 🤣

A.

2023. dec. 13. 10:40
 3565/4874 anonim ***** válasza:

Jól vagy azóta is?

Én holnap telefonálók a dokimhoz, kérek hétfőre időpontot tőle 🤞🏼

18.ciklusnapom lesz, elvileg látnia kell majd az érett tüszőt az uh-n

Nagy forma, múltkor nyomtatott róla fotót 😹 küldte a férjemnek :D

D2

2023. dec. 13. 15:44
 3566/4874 anonim ***** válasza:

D2! Szerencsére azóta voltam már rosszul is, bár épp mosogatni indultam volna. Nem tudom, a mosogatás előtti rosszullét terhességi tünetnek számít-e🤣

A szuperhősöm megint elfelejtett 2 műtét között, de azt ígérte, pótolja a hiányosságát. Remélem, pótolta, mert ma már le nem mászom a gyógyszertárba.

😁Az jófej. Nekem nincs egy tüszős fotóm se☹️

A.

2023. dec. 13. 16:04
 3567/4874 anonim ***** válasza:

Jaj én mosogatás közben viszketni szoktam 😹 soha máskor, csak akkor :D

Hányingered volt? Dolgoznak a hormonjaid anyukám 😏🐒

Neked reméljük más fotód lesz hamarosan 🤩🥹 de amúgy aranyos ez a kis pete fotó is eskü :D

D2

2023. dec. 13. 17:55
 3568/4874 anonim ***** válasza:
D2 én meg örülök hogy a doki egyáltalán vissza köszön nem hogy ilyen fotót csináljon eleg hangulat ember szegény 😹 nekem is el kellene mosogatni bár nagyon nem visz rá a lélek 😩 S.K.
2023. dec. 13. 18:03
 3569/4874 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! Kicsit előrébb hoztam a szundi időmet 😁

Hát, az olyan, hogy le kell feküdni, mert máshogy nem jó. Mondjuk most megint hányingerem van, de csak mert éhes vagyok.

Nahát, más fotóm végképp nincs.☹️

Tényleg, nálad milyen nemű gyerekem lett végül?

A.

2023. dec. 13. 18:06
 3570/4874 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon durva dokik vannak 😩 igazi szégyen….ezért is tart sok nő a vizsgálatoktól.. Óriási mázlim van az enyémmel, az tuti 🙏🏼🤞🏼nagyon tetszik neki a méhem 😹mindig megdicséri

Meg mondja “alig várom, hogy együtt szüljünk” :D én meg könnybe lábadt szemekkel búcsúzkodom olyankor 🥲😹

Holnap hívom, remélem be tud préselni 😇

Szerintetek jelezzem a telefonos csajszinak, hogy haditerv miatt megyek a dokihoz és több időre van vele szükségem mint egy átlag rákszűrés? Jó lenne átbeszélni a lehetőségeket ..

Próbálom úgy csinálni amúgy, hogy minden este “zárásra” elmosizok :D tudod mint egy jó pult zárás 😹 csak már önmagam barbackje vagyok sajnos…. Nem dolgoznak a kezem alá, mint amihez szokva vagyok :D shakeremet is magamnak mosom 🤓🙈

Így reggel szép tiszta környezet fogad és csak magától a felkeléstől kapok sírógörcsöt, a konyhától nem 🥹

D2

2023. dec. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!