Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3581/4874 A kérdező kommentje:

Na most utána olvastam és elvileg akkor van peteérés ha a nyák nem ragacsos hanem síkos ( bocsi hogy mélyen belemegyek )

:D

Na hár az nekem napok óta nincs de voltunk együtt mikor olyan volt úgyhogy remélem 🥂🥂

De most annyira fájt a hasam éjszaka….

Leszakadt majdnem , szerintem most volt peteérésem, pedig a nyákom nem ezt mondja 😂

Vagy kifakadt a sárgatest?

Áhhhh de nehéz elengedni….

Nem hiszem el..

Köszönöm a segítséget lányok!! 😍❤️❤️

Most az a terv hogy két naponta vagyunk együtt, az szerintem be fog jönni 😏

Remélem.

S.K mikor mész dokihoz?

Valami nagyon beragadt :/

Eddig soha nem maradt ki?

D2 te hol tartasz?:3

Ma kiderül A mennyire terhes 🥹❤️❤️❤️

2023. dec. 15. 07:25
 3582/4874 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok... A - gondolok rád, és összeszorított farpofákkal várom a fejleményeket ❤️. Egyébként mikor teherbe estem,éreztem az ovus fájdalmat, de nem volt teljesen pozitív ovulációs tesztem, sem ovus nyákom. Peteérés után 2 nappal jött az ovus nyák. Nem értettem én sem, dehát a kislányom végig megfelelt méretben, úgy hogy tuti középidőben fogant.

Karácsonyi bébiket követelek 😅🥰 Huzzatok bele ❤️❤️

(R)

R

2023. dec. 15. 07:34
 3583/4874 A kérdező kommentje:

De cuki vagy R ❤️😂😂

Remélem A-nak bejött ❤️❤️

Nekem most nagyon fáj a pocakom kicsit olyan mint amikor egy ciszta megcsavarodik vagy kifakad…

Remélem legalább kifakadt 🥹🥹

Már elvesztettem az ítélőképességemet ezzel kapcsolatban de remélem minden rendben 🥹❤️❤️

Magasabb a hőm is , úgy fájt este a hasam hogy most megy a pocakom…

Na jó hát egyszer csak próbálkozhatunk már mi is 😂😂

Lassan mióta kiírtam a kérdést alig próbálkoztunk .

Nah de legalább legyen egy kari baba :33 ❤️❤️

2023. dec. 15. 08:37
 3584/4874 anonim ***** válasza:
A!! Rajtad van a világ szeme😻😻😻😻 kérdező majd szerdán megyek csak😅 minden gondom rázúdítom a doktor úrra 😹 S.K.
2023. dec. 15. 08:55
 3585/4874 anonim ***** válasza:

Jobb reggelt! Köszönöm a drukkokat. Ma a szokottnál is sz@rabbul keltem. Tiszta megjövősen fájt a hasam percekig, pedig mostanában már nem☹️ Tegnap meg össze-vissza szurkált, nyilalgatott, mindent csinált. Rohadtul ijesztő. Terhes mellem se akar lenni. Pár napja fájdogál, de úgy, mint menstruáció előtt. Elég elkeseredett vagyok. De ma legalább szembesülök vele, mire számíthatok.

A.

2023. dec. 15. 09:15
 3586/4874 A kérdező kommentje:

Nagyon bízunk benne hogy megmarad a babszem !!! 🥺🥺🥺❤️❤️❤️

Remélem ma előbb meg jön az eredmény ❤️

2023. dec. 15. 09:30
 3587/4874 A kérdező kommentje:

S K majd mondd mit mondott a doki nagyon kíváncsi vagyok!

Nem is volt ilyen neked soha ?

2023. dec. 15. 09:31
 3588/4874 anonim ***** válasza:

Izgulok A 🤩

A fájdogálás és fura érzések rendben vannak szerintem 🤞🏼 meg ugye a cici dolog is van akinél bőven később indul be 😏

Progid lett végül?

Kérdező, ma vagyok 15.ciklusnapon, el kell szaladjak majd a rossmannba ovu tesztért, ami volt itthon már elfogyott, eddig halovány minden csíkocska, remelem beérik 18.ára, akkora kértem időpontot direkt a nődokimhoz 😇🤞🏼 rákszűrés, meg nézze meg mi a helyzet a tüszővel ugye, elég vastag-e a nyálkahártya ilyesmi.. illetve valami haditervet jó lenne felállítani, hogy milyen úton folytassuk ha így nem jön össze már egy ideje 🥺 remelem mond valami okosat vagy van valami csodaszer a tarsolyában 😏😅 hogy természetes úton megpróbálhassuk…

Azon gondolkodtam lehet terminált együttléttel még lehetne futni egy kört, bár kb itthon is azt csináljuk ugye csak hormonok nélkül .. vagy hát nem tudom..

Nyákkal kapcsolatban én már követni sem tudom a dolgokat bakker.. hol van hol nincs, múlthónapban úgy emlékszem volt azért.. most kiváncsi vagyok mi lesz vagy nem lesz…

Tegnap óta mintha minimálisan érezném történni a dolgokat, de meglátjuk hétfőig mi lesz a helyzet 🥹🤞🏼🤞🏼

SK nagyon kiváncsi vagyok mit fog mondani a dokid 🤓

D2

2023. dec. 15. 10:42
 3589/4874 anonim ***** válasza:
Kérdező hat meg sose tapasztaltam ilyet 😹 ma van a nemvart napja. Azóta sincs semmi. Már arra is gondoltam csinálok tesztet hatha ilyen csodabogár vagyok mint A. Úgy emlékszem ő is írta hogy nem volt ovuja és tadamm :) nagyon remelem sikerült neki a baba 😻❤️ bár a hőm is eleg alacsony meg másmilyen a folyasom mint szokott lenni inkább ilyen krémes (elnezest hogy leírtam) bár a hőre hagyatkozva nem hinnem hogy bármi jo dolog történt volna velem 😹 S.K.
2023. dec. 15. 13:43
 3590/4874 anonim ***** válasza:

Nekem kb amúgy mindig krémes, vagy is ilyen testápolósnak jellemezném 🤓

Nyomassad a tesztet simán :D ki tudja ….

Teszt szerint nem volt neki nagyon aham, aztán ott van a kis szikiszökevény 🤩❤️🙏🏼

D2

2023. dec. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!