Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3621/4885 anonim ***** válasza:
Na igen az élet ad és elvesz 😣 szerintem sem sikerült még felfogni 😸így ismeretlenül és láthatatlanul is annyira örülök hogy sikerült neked, nem rég óta vagyok itt de amiken atmentel már nagyon nagyon megerdemled, amit csak tudtál megtettél, és lám rengeteg türelem, erő és kitartás végül meghozta a gyümölcsét😻 S.K.
2023. dec. 16. 00:29
 3622/4885 anonim ***** válasza:

Remélem nem is lesz okod szomorkodni ❤️

Cukidokihoz mikor mész?

Ott mit lehet majd látni vajon? Petezsákot gondolom már biztosan, talán többet is?

D2

2023. dec. 16. 11:46
 3623/4885 anonim ***** válasza:

D2! Ha nem lesz semmi gond, akkor csak a 2 ünnep között. Ha akkor nem lesz szívhang, akkor ennyi volt. Addigra már kell lennie.

A.

2023. dec. 16. 11:56
 3624/4885 anonim ***** válasza:

6-7 héttől van szívhang?

Jaj nagyon izgulok 🥹🤞🏼🤞🏼🤞🏼mindenem keresztben van !

Remélem életed legszebb hangját hallhatod majd ❤️🙏🏼

Hogy érzed magad? 😏

D2

2023. dec. 16. 12:03
 3625/4885 anonim ***** válasza:

D2! Igen, akkor már kell lennie.

Elég antiterhesen keltem, de csak a szokásos 😂Nem sokáig tartott a nyugalmam. Szerdán megyek még egy vérvételre és ha az jó lesz, akkor talán kibírom az uh.-ig, anélkül, hogy megőrülnék. Remélem, az egész karit végighányom, hátha attól megnyugszom🤣

A.

2023. dec. 16. 12:39
 3626/4885 anonim ***** válasza:

Na akkor most meg szerdáig izgulok 😹❤️

Lehet engem is elkap az ovutlanság :D bár bízom benne, hogy nem.. de nagyon hitvány a tesztem ma is ..

Lemaradni elvileg nem maradtam le, hacsak nem mensi után rögtön volt 😅de az nagyon meglepne … 16.ck-n vagyok… hétfőig jó lenne ha valami történne azért … izgulok mostmár, hogy mit fog látni a dokim az uh-n 😩

D2

2023. dec. 16. 13:21
 3627/4885 anonim ***** válasza:
Mikor mész Uh-ra D2? Remélem nem jársz úgy mint én 😣😩 én is azon gondolkozom hogy most akkor mikor kellene meg jönnie vagy mikor nem 🧐 de legkésőbb szerdáig tuti de egyáltalán semmi jele nincs neki 🧐 ilyen nincs hogy pont most mikor babaprojekten vagyunk 3 hónapja két hónapig abból nincs menstruacio. Már komolyan azon gondolkoztam hogy elkezdek jós tesztelni hogy el üssem az időt 😹 valamiért nem akarom elhinni hogy ez történik hogy kimaradt és nincs semmi. Innen már jóra nem számítok magamra tekintve 😮‍💨 S.K.
2023. dec. 16. 13:51
 3628/4885 anonim ***** válasza:

Eddig mióta figyelem teszttel, nem maradt ki peteérés … vagy is ugye nem lehet tudni :D de tesztek szerint rendben voltam

Hétfőn megyek délután 😇🤞🏼

Igen, nálad nagyon fura ez a helyzet amúgy… gondolom valamilyen bogyóval meghozza a mensidet majd… vagy lehet ez előforduló dolog azoknál akik leteszik a fogi gátlót?

D2

2023. dec. 16. 14:18
 3629/4885 anonim ***** válasza:
Hónap végén lesz fel éve már hogy nem szedem azért furcsa hogy miért 4 hónap után történik ez. Remelem amúgy hogy meghozza a menstruaciot :) jövő hét akkor csupa izgalom mindannyiunknak😹😸 S.K.
2023. dec. 16. 14:39
 3630/4885 A kérdező kommentje:

Hát kíváncsi leszek mit mond a doki S.K. neked mióta kémiaid volt, azóta megvakkant a szervezeted.

:O

Na, D2 majd írj te is!!

Jövő hét izgi lesz.

Velem meg nem tudom mi van, de nagyon fáj nőnek lenni most..

Kb mindenhol is fáj... a peteérés iszonyú fájdalmas volt, utána éreztem hogy feszíti a folyadék a hasamat (szerintem ciszta volt megint, vagy a sárga test kifakadt ) , középen is fáj, görcsöl, az egész kívűl belül érzékeny, alig bírtam ki az együttlétet :DD

Annyira jó hogy minden hónapban van valami...

Nagyon furcsa érzés, kívűl is fáj meg belül is, olyan feszítő, mintha be lenne gyulladva mindenhol.. de hát csak nem... de akkor mitől van ez.. hőm is magasabb, lehet pang a vér odabent?

Képzeletben már szepszis miatt temetem magam... :DD

Áhh... volt már valakinek ilyen?

2023. dec. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!