Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3641/4874 anonim ***** válasza:

A2! Azért nem olyan lényegtelen, mert ha mondjuk kisebb, mint menstruáció alapján kéne, akkor hiába vigasztalnak azzal, hogy később fogant, ha te tudod, hogy spermium hiányában nem foganhatott később 🤷🏼‍♀️ Persze, orvosilag úgy nézik, jobb híján, mert az tudható biztosan mindenkinél.

Menstruáció alapján ma vagyok pont 5+0, a valóságban meg 5+0 és 5+3 között valamelyik.

A.

2023. dec. 17. 11:57
 3642/4874 A kérdező kommentje:

D2 akkor nem vagyok egyedül…

Nekem a ciszta ruptúra óta minden is fáj , de a peteérés borzasztó… szerintem mi nagyon megszívtuk a szülést 🥹🥹😂😂😂🥂🥂

Amúgy szerintem be volt /van gyulladva .

Vettem be antibiotikumot és jobb lett.

2023. dec. 17. 14:33
 3643/4874 anonim ***** válasza:

Fu a szülést ne is emlegesd 😹😹😹

Már kinéztem a tanfolyamot is hozzá, megtanítanak lélegezni meg minden :D nekem a dokim is így dolgozik 15éve “csendes szülés” vagy mi a neve…

Terveztem egy jóféle cigi durrantását előtte 😹😹😹 már ha értitek :D

D2

2023. dec. 17. 15:33
 3644/4874 A kérdező kommentje:

D2 😂😂 én azt nem tenném , nekem elnyújtja az élményt ahogy emlékszem 😂😂😂

Csendes szülés?

Na az nem nekem lesz az biztos. 😂😂

2023. dec. 17. 16:07
 3645/4874 anonim ***** válasza:

Nekem is ez rémlik … de hát ki emlékszik már erre 🙄🙄khm…

Hàt elvileg ha jól lélegzel akkor segíti a fájdalmat is

Valamiért én is azt érzem, ha egyszer eljutok odáig akkor üvöltözés meg sírás rívás lesz belőle 😹

Dokim azt mondta mindenképpen természetes úton próbáljuk majd meg… más orvosok engem is nem is engednének így, csak császárral

Legalább is az orvosok 70%a

Alakul a peteérésem.. még nem az igazi, de azért jó erős 😊

Csinál majd biztos fotót róla megint 🤣 beteszem majd ide :D lássuk az ehavi termést 🥹🙈 hahahah

Veletek mi a helyzet?

D2

2023. dec. 18. 12:51
 3646/4874 anonim ***** válasza:
D2! Még úgy sem láttam ilyen fotót 😹 velem semmi különös nincsen helyzetem szokatlanul szar mint ahogy eddig 😸 egy pohár bor társaságban este megkötözöm a szaloncukrokat mert a férjem a fáról szereti leenni mint a gyerekek. S.K.
2023. dec. 18. 16:57
 3647/4874 anonim ***** válasza:

[link]

Erről Ti jutottatok pont eszembe SK 😹❤️

D2

2023. dec. 18. 17:00
 3648/4874 anonim ***** válasza:

Amúgy pont ma volt barátnőm uh-n mondom lesz fotó a babiról? És mondja, hogy ahh nem mert ez a 30ezres uh lesz csak, nem a 45 ezres :D

Ezért is pluszba fizetni kell? :D ….. nagyon gáz bakker

D2

2023. dec. 18. 17:02
 3649/4874 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van a kis huncut 😹 mosolyogva nézegetem :D bár nem igazán tudom miért meg mit nézek :D

Megdicsérte a méhszájamat 🤣 hatalmas forma

Mondta, hogy ma este szabadul ki a tüsző, 24mm?! Ha jól értettem .. fotó oldalán fogalmam sincsen milyen adatok vannak, alján van a mérete gondolom 😊

Adott egy elérhetőséget egy meddőségi főorvoshoz, ha sikertelen ez a ciklus is akkor keressem fel

A, ha itt vagy küldj füstjeleket ! :D

D2

2023. dec. 18. 19:18
 3650/4874 anonim ***** válasza:

D2! Itt vagyok.

Nahát! Én a petezsákot is pont ilyennek szoktam látni. A dokik is biztos csak onnan tudják, mi az, hogy tudják, hol járnak 🤣

Nekem a méhnyálkahartyám dicsérték mindig, amíg a műtéttel el nem rontották 😡

Itt nincs semmi. Kicsit kábán, mert kihagytam a szundi időm. Pontosabban előrehoztam pár órával és az már rég volt. Megint egész nap antiterhesnek éreztem magam, túl jól vagyok. Ettől már teljesen kivagyok. Kértem időpontot szerdára laborba és amíg várni kellett, hogy regisztrálja, vártam, hogy mondja, á, jó is, hogy telefonált most látom, hogy elírták a pénteki leletét 🤦🏽‍♀️ Még jó, hogy nem vagyok paragép...

A.

2023. dec. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!