Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3681/4877 anonim ***** válasza:

Cirma! Na, muti, megfejtjük! Kéne nekem egy terhestárs😁

A.

2023. dec. 19. 17:45
 3682/4877 anonim ***** válasza:

Cirma fotóót ! 🥹

D2

2023. dec. 19. 17:49
 3683/4877 anonim ***** válasza:

Csinalok reggel egy predit aztan kiderül🙂de nem hinnem hogy pozi lesz

Cirma

2023. dec. 19. 17:53
 3684/4877 anonim ***** válasza:

Hol tartasz most a ciklusban?

Miért nem hinnéd?

D2

2023. dec. 19. 17:53
 3685/4877 anonim ***** válasza:

Lányok! Újabb probléma merült fel! Előjött az autoimmun betegségem 😭Nagyon félek, hogy ki fogja túrni a gyerekem😭(Gondolom, pont azért jött elő, mert betolakodót észlelt az immunrendszerem.)

A.

2023. dec. 19. 19:06
 3686/4877 anonim ***** válasza:
A erről nem is hallottam ez milyen betegség? (Bocsi ha süti vagyok) bízzunk benne hogy nem lesz a picivel semmi gond. Lehet ezt valahogyan kezelni vagy csillapítani? S.K.
2023. dec. 19. 19:17
 3687/4877 anonim ***** válasza:

Most azt nem írnám le milyen, elég gusztustalan. Lényeg az, hogy egy autoimmun betegség. Nem tudják mitől van, de minden nagyobb betegség után ki szokott jönni, mert ugye felpörög az immunrendszerem, meg persze random is kijön néha. Van, amikor enyhébben, van, amikor durvábban. A vetélésem után is kijött, akkor enyhén. Idén 1x volt olyan, amikor már gyógyszer is kellett, az előtt utoljára 3 éve. Allergia elleni gyógyszert kapok rá, mert úgy kezelik, mint egy allergiát. Most néztem, nem lehet terhesen szedni.(Nem mintha bármit is bevennék orvos nélkül.)Na, mindegy, a gyógyszer nem is érdekel, kibírom nélküle, ha beledöglök is🤣 Egyedül az érdekel, hogy ne túrja ki a gyerekem, mert ugye nyilván azért jött ki, mert érzékelte az immunrendszerem, hogy betolakodó érkezett. De a gyerekem nem ellenség!😭 A meddőségis pasi azt mondta, ő úgy tudja, ez a betegség nem szokott emiatt vetélést okozni, de ennyi. Sehol nem találok róla ilyen irányú infót.🤷🏼‍♀️

A.

2023. dec. 19. 19:28
 3688/4877 anonim ***** válasza:
Remélem nem túrja ki a picit ez a betegség! Bár ha az orvos mondja biztos így is van, valószínű volt már nála ilyen eset. Utána olvasok én is hátha találunk valamit a Google barátunkon🧐 S.K.
2023. dec. 19. 19:35
 3689/4877 anonim ***** válasza:

Cirma nagyon kíváncsi vagyok én is! 🙂

A! Hát nagyon remélem, hogy az autoimmunod gyorsan megbékél, és össze barátkozik a kis magzatkáddal ❤️

A vérnyomásom egyébként úgy néz ki rendeződni fog, most mértem 138/91 🙂 Remélem reggelre még jobbra sikerül aludnom 😅

M

2023. dec. 19. 19:42
 3690/4877 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, nem hiszem el. Mintha nem lenne elég parám. Holnap megpróbálok előkeríteni egy orvost. Aki majd megnyugtat, vagy épp felidegesít.

Szuper. Egyszerre parázhatok a vérvétel eredményétől, hogy elkapom az influenzát és mostmar legalább az autoimmuntól is.

A.

2023. dec. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!